La gran absència en el funeral de Cristina Elena de Borbó que no té justificació

Felip VI i Letícia es troben a Andalusia per motius professionals

Imatge d'Olivia de Borbón arribant al tanatori
Olivia de Borbón s'ha mostrat molt afectada per la mort de la seva germana | CatalunyaDiari.cat

La mort de Cristina Elena de Borbón ha tornat a commocionar la família reial espanyola que ha hagut de viure amb poques setmanes de diferència dues importants pèrdues.

En aquest cas, més enllà de la notícia de la seva terrible mort per un accident, les informacions que més estan sorprenent el país són les de l'absència dels actuals reis d'Espanya, així com els emèrits. En aquest sentit, cal recordar que Felip VI i Letícia es troben a Andalusia per motius professionals i, davant aquesta situació, es preveu difícil la seva assistència al tanatori madrileny per acomiadar a la cosina del monarca.

L'absència dels reis emèrits i Cristina i Elena

Per la seva banda, res se sap dels reis emèrits, els quals, sembla que més enllà de la seva desaparició pública, també l'estiguin exercint en l'àmbit més personal. Especialment l'absència del rei Joan Carles I és destacada, ja que Cristina Elena era neboda directa del rei emèrit. Seguint la línia de la família, les infantes Cristina i Elena tampoc s'han deixat veure pel tanatori i, segons sembla, deixaran per a més endavant l'oportunitat de donar el consol als seus familiars.

Cristina Elena era una de les cares més desconegudes de la Casa Reial i pocs sabien dels seus orígens més aristocràtics. La filla de Francisco de Paula de Borbón i Escasany, duc de Sevilla, era la propietària d'un càtering que duia el seu mateix nom i que s'encarregava de presidir les festes més exclusives de la capital.

La tristesa dels seus germans

Els que sí que han estat vetllant la seva germana en tot moment han estat els seus germans, Olivia i Francisco de Borbón. Ells han estat els encarregats de rebre les diferents personalitats socials i culturals del país que han volgut dir adéu a la seva germana. Està previst que el funeral tingui lloc aquest divendres i que, en les pròximes setmanes, se celebri una cerimònia en el seu honor. 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari