La infanta Cristina es venja de Letícia per Sant Valentí

La germana del rei torna a demostrar que el seu marit està per damunt de la família Reial

La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin passejant per Vitòria (25-12-19)
Durant l’últim permís penitenciari d’Urdangarin es va poder veure a la parella passejant per Vitòria | GTRES

La tensió entre els membres de lafamília Reial és palpable fins i tot a través de les càmeres. Els rumors sobre una possible separació de la reina Letícia i el rei Felip, la mort de Pilar de Borbó i el seu enterrament i la tensa relació entre els monarques i les infantes no passa desapercebuda per a ningú.

La infanta Cristina és la que surt pitjor parada en aquesta història. L’empresonament del seu maritIñaki Urdangarin va fer que el seu germà i Letícia decidissin separar-se públicament d’ella, com una manera d’allunyar la corona de la il·legalitat, els delictes i la corrupció. Tot i que Felip es mostra més cordial amb la seva germana, la reina no vol tenir res a veure amb aquesta part de la família del seu marit i no dubta en alegrar-se quan Cristina ha de marxar del país. 

Cristina i Urdangarin contra la família Reial 

Des de la Casa Reial s’ha intentat de totes les maneres que la infanta deixés Urdangarin i, amb sort, la gent acabaria oblidant que un cop va pertànyer a la monarquia. Però Cristina ha preferit deixar la seva família a un costat si amb això pot defensar el seu marit, cosa que no ha agradat als monàrquics.

És per això que aquest Sant Valentí, la infanta ha volgut ‘venjar-se’ de la família Reial, sobretot de la seva cunyada Letícia. I ho farà on més mal li pot fer: agafant orgullosa la mà d’Urdangarin públicament. Això succeirà aquest 14 de febrer, després que l’exesportista gaudeixi d’un nou permís penitenciari a partir de les 16 hores. El permís durarà sis dies, els quals Urdangarin aprofitarà per estar amb la seva dona, fills i la seva mare. Segons ha transcendit, el marit de la infanta viatjarà durant aquests dies a Vitòria per estar amb la seva mare, tal com va fer l’última vegada que va poder sortir de presó.

D’aquesta manera, és molt probable que entre reunions familiars Urdangarin i Cristina optin per passejar tranquil·lament pels carrers, agafats de la mà i demostrant un cop més que el seu matrimoni supera qualsevol obstacle, fins i tot el rebuig de la resta de la família Reial.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari