Cristina, obligada a tornar a Espanya per Urdangarin

El jutge li ha concedit un permís penitenciari de sis dies

La infanta Cristina caminant pels carrers de Ginebra
La infanta Cristina haurà de tornar a Espanya | GTRES

El Jutjat de Vigilància Penitenciaria número 1 de Valladolid ha atorgat un nou permís penitenciari a Iñaki Urdangarin però aquest cop el permís és de sis dies. Ara per ara es desconeix quan tindrà lloc aquest permís però Urdangarin podrà sortir gairebé una setmana de la presó de Brieva, a Àvila, on està ingressat des del 18 de juny del 2018.

El mes passat, el jutge ampliava les sortides setmanals d'Iñaki, per fer treballs de voluntariat a la Llar Don Orion, de dues a tres perquè segons indica l'informa del jutge l'exjugador compleix amb els requisits per obtenir aquest permís, és a dir, està classificat en segon grau, ha complert la quarta part de la condemna i hi ha bona conducta.

La infanta Cristina ha de tornar a Espanya

Davant aquesta inesperada notícia, la germana del rei Felip es veu obligada a abandonar Suïssa, on ha establert la seva residència, i tornar a Espanya perquè Iñaki Urdangarin ha de complir el permís de sis dies a Espanya. Tot i que encara es desconeix quan serà el permís, Cristina ja està preparant les maletes per poder retrobar-se amb el seu marit fora de la presó.

Una notícia però que no hauran rebut amb tanta alegria la resta de la Família Reial, en especial Felip i Letícia a qui els agradaria que Cristina i Urdangarin ja no fossin notícia perquè significaria un problema menys.

Condemnat pel 'Cas Nóos'

Urdangarin està condemnat a 5 anys i 10 mesos de presó per malversació, prevaricació, frau a l'Administració, dos delictes fiscals i tràfic d'influències en el 'Cas Nóos'. El seu primer permís el va gaudir per les vacances de Nadal però aquest només va ser de 4 dies tot i haver-ne demanat 7. Aquest va començar el 24 de desembre després d'haver acabat les seves tasques de voluntariat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari