Victoria, la nova cosina ‘secreta’ del rei Felip

Als funerals de la infanta Pilar, hi havia una jove desconeguda al costat de la família Gómez-Acebo

Victoria Aldama, parella de Pablo, el fill de Simoneta Gómez-Acebo i nebot del rei Felip
Als funerals de la infanta Pilar hi havia una jove desconeguda amb la família Gómez-Acebo | Instagram (@victorialdama)

La Família Reial està passant una etapa molt dura per la mort de la infanta Pilar i, durant els funerals en la seva memòria, van acomiadar-se d’ella molts rostres coneguts, com el de Beatriu d’Holanda a qui van agrair molt la seva presencia el rei Felip i la reina Letícia. Tanmateix, qui més va intrigar va ser una jove rossa que en tot moment va mantenir-se al costat de la família Gómez-Acebo.

Victoria, nora de Simoneta Gómez-Acebo

Aquesta jove és Victoria Aldama, de 23 anys i psicòloga, i estava amb la família Gómez-Acebo perquè és la parella de Pablo, el fill de Simoneta –cosina del rei Felip– i José Miguel Fernández-Sastrón. Segons sembla, fa uns mesos que els joves estan junts i Victoria ha compartit al seu Instagram moments familiars, com la posada de llarg de María, la germana de Pablo, que van celebrar el passat mes de setembre.

Victoria i Pablo també han pogut gaudir junts de diverses vacances, a indrets com Mallorca, en concret a la residència que tenia la infanta Pilar, i a Sancti Petri, a Cadis (Andalusia), on ella estiueja amb els seus pares. És cert que Simoneta Gómez-Acebo ha d’estar orgullosa de la seva nora, ja que després de llicenciar-se en psicologia, Victoria ha treballat al món de la psicologia infantil, la drogodependència i dels trastorns mentals greus, en centres com la presó de Soto del Real o la clínica López Ibor, i ara està al Centre de Salut Mental Barajas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Puesta María

Una publicación compartida por (@victorialdama) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari