Manuel Carrasco i Almudena Navalón esperen el seu segon fill

A punt de donar a llum i sola: Així ha deixat Manuel Carrasco la seva dona

El cantant de Huelva es troba de gira per Llatinoamèrica

Manuel Carrasco i la seva dona Almudena Navalón van mostrar la seva felicitat fa uns mesos en confirmar que esperaven el seu segon fill. La mare del futur bebè passa aquests dies amb la seva primera filla Chloe, de 2 anys i mig, mentre que el cantant es troba de gira per Llatinoamèrica. 

Almudena Navalón descansa amb la petita mentre el cantant andalús treballa amb moltes ganes per conquerir i enamorar als seus seguidors de l'altra banda de l'Atlàntic. Per desgràcia per Almudena, no pot evitar trobar a faltar el seu marit en un moment tan important, ja que és a punt de donar a llum.  

Fase final de l'embaràs

El nen o la nena està previst que neixi en les pròximes setmanes, així que Manu Carrasco no hauria de tenir cap problema per viure aquest nou episodi de felicitat familiar, ja que torna a Espanya als inicis de la setmana que ve. Sembla que si podrà tenir cura u donar tot el seu amor a la seva dona, després d'haver-la deixat sola i  trista en les darrere setmanes d'embaràs

Navalón ha utilitzat les xarxes socials per enviar un tendre missatge d'amor al seu marit. «Trobant-te a faltar #missingyou #babyboy», ha comentat en una imatge on es pot veure Carrasco abraçant la seva panxeta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Echándote de menos #missingyou #babyboy

A post shared by Almudena Navalón Martín (@almunavalon) on

També et pot interessar...