Manuel Carrasco anuncia que es convertirà en pare per segona vegada

El cantant i la seva dona, Almudena Navalón, han anunciat l'embaràs del seu segon fill a través de les xarxes

Manuel Carrasco i Almudena Navalón esperen el seu segon fill
Manuel Carrasco i Almudena Navalón esperen el seu segon fill | INSTAGRAM

El cantant Manuel Carrasco i la seva dona, la periodista Almudena Navalón, es convertiran en pares per segona vegada. La parella ha volgut compartir la seva felicitat donant a conèixer que estan esperant el seu segon fill, que es convertirà en el germà o germana perfecte per la seva petita Chloe, que ara té 2 anys.

 

La parella culmina la seva felicitat amb un nou membre a la família

D’aquesta manera, augmenten la família i segellen encara més la seva història d’amor, que va començar l’any 2013 quan ella, periodista, li va realitzar una entrevista al cantant i d’allí en va sorgir una història d’amor que va culminar amb el naixement de la seva filla Chloe, una boda el setembre del 2018, i ara un nou membre que s’incorporarà a la família d’aquí a uns mesos.

 

Carrasco i Almudena han decidit fer pública la notícia del seu embaràs mitjançant les xarxes socials, amb una fotografia familiar on apareix la parella amb la seva filla petita. Des d’aleshores, els missatges de felicitacions d’amics seus i companys de professió no han tardat a arribar, i famosos com Pastora Soler o Eva González, han esclatat d’alegria amb la bona nova: «Felicitats! Enhorabona família bonica. Us estimo», escrivia Pastora Soler, que també està embarassada del seu segon fill.

 

També et pot interessar...

 

 

Comentaris

envia el comentari