L'última instantània de Malú confirmaria el seu embaràs

La cantant ha aparegut amb una samarreta ampla que delatava una incipient panxa
Malú podria estar embarassada | LA COCTELERA

 

Des que sortís a la llum la relació entre Malú i Albert Rivera, les especulacions al voltant de la parella no han cessat en cap moment. Primer es buscava la seva primera fotografia junts, que no va arribar fins al cap d’uns mesos, després va ser el misteri de la seva destinació vacacional durant aquest estiu, i ara es tracta d’un possible embaràs. 

 

Fa unes setmanes van començar a agafar força els rumors d'un embaràs de la cantant quan un hacker va hackejar el compte de WhatsApp del polític i entre altres conversacions, en va trobar una entre la parella que parlava d'un embaràs.

Malú reapareix amb una panxa que sembla d'embarassada

Amb aquesta parella tot s’ha convertit en una incògnita, però l’última fotografia que s’ha publicat de la cantant on mostra una panxa incipient, vindria a confirmar que es troba esperant un bebè amb el polític. Aquest es convertiria en el primer fill de Malú i en el segon d’Albert Rivera, que ja té un altre fill d’una relació anterior.

 

 

La imatge de què parlem ha estat publicada a les xarxes socials d'una de les seguidores de la cantant, que ha coincidit amb ella amb motiu de la gravació conjunta d’una cançó de Malú amb alguns dels seus seguidors. Malú duia una samarreta bastant ampla que deixava entreveure una panxa incipient, i ella mateixa es va justificar argüint que havia engreixat uns quilos de més. Tot i que el rumor no ha estat confirmat oficialment per la parella, els seus seguidors ja donen per cert l'embaràs de la cantant.

 

També et pot interessar...