El misteriós accident mortal de Cristina Elena de Borbó: què va passar?

La cosina del rei Felip perdia la vida el 13 de febrer als seus 44 anys

Cristina Elena de Borbó, filla del duc de Sevilla
No hi ha constància de l'accident que va posar fi a la vida de Cristina Elena de Borbó | Catalunya Diari

La família Reial acabava el dia d’ahir amb la tràgica notícia de la defunció de Cristina Elena de Borbó en un accident. Als seus 44 anys, la cosina segona del rei Felip era gairebé una desconeguda pels mitjans: només el seu cognom delatava que pertanyia a la monarquia espanyola.

Cristina Elena era la filla mitjana de Francisco de Borbó i Escasany, duc de Sevilla i cosí del rei Joan Carles. La seva mare és l'alemanya Beatriz von Hardenberg, coneguda per ser l’exdirectora de Vogue a Espanya. Entre les seves aficions es trobaven els animals i la cuina. Va optar per portar aquesta última passió al terreny professional i convertir-se en xef.

Va començar a moure’s per París, i més tard va traslladar-se a Nova York per continuar amb la seva passió. El seu cognom, els diners familiars i el seu indubtable talent van fer que es guanyés el seu propi nom sense dependre de la monarquia. La seva vida, però, acabava tràgicament aquest 13 de febrer en un accident. Però els interrogants no deixen de sorgir amb aquesta sobtada mort.

No hi ha rastre del seu accident 

Per començar, els familiars han explicat que Cristina Elena de Borbó va sofrir un accident a Madrid i va ser traslladada a l’hospital Puerta de Hierro, on moria al voltant de les tres de la tarda. Aquest accident mortal, però, no ha tingut constància públicament.

El mateix dijous de la defunció va haver-hi una col·lisió múltiple a la M-45 en sentit Còrdova. 8 vehicles van estar implicats i diverses persones van resultar ferides. Entre elles, un ferit greu: un home de 42 anys. Tot i això, cap dels ferits va ser traslladat a l’hospital Puerta de Hierro. Així, seria impossible que Cristina Elena hagi format part d’aquest aparatós accident.

D’aquesta manera, els interrogants sobre la seva mort augmenten: el seu accident no ha transcendit als mitjans, i no es té cap constància d’un accident d’aquestes característiques a la zona de Madrid ni si l’incident va ser a causa d’un segon vehicle, una errada del conductor o per un factor extern.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari