La foto de la infanta Sofia que espanta Letícia

La infanta Sofia a mesura que creix, s'assembla cada cop més a la germana de la seva àvia, la infanta Irene de Grècia

La infanta Irene de Grècia i la infanta Sofia
La infanta Sofia té una gran semblança amb un dels seus familiars més remots,la infanta Irene de Grècia | CatalunyaDiari.cat

Des que les filles dels reis, Elionor i Sofia, van néixer ara fa més d’una dècada, tant els periodistes com la gent del carrer van començar a fer les seves especulacions i comentaris sobre a qui s’assemblaven més, tal com passa a totes les famílies quan neix un nadó. El cas és que de seguida es va veure que hi havia una gran diferència entre ambdues germanes, i queElionor s’assemblava més a la seva família paterna, els Borbons, mentre que Sofia tenia un físic que tirava més cap a la família dels Ortiz.

 

 

L'última foto de la infanta Sofia la relaciona amb una familiar inesperada

Amb els anys però, això s’ha anat desdibuixant i canviant, i les opinions han començat a canviar en veure que la infanta Sofia anava creixent i començava a convertir-se en una dona. I és que amb els nous retrats oficials de la família reial, molts veuen una gran semblança entre la infanta Sofia i la seva tieta, la infanta Cristina, cosa que no deu fer gens de gràcia a la reina, que no manté una bona relació amb la seva cunyada.

Però la cosa no quedaria aquí, perquè els més agosarats s’han atrevit a comparar la infanta Sofia fins i tot amb un avantpassat seu encara més remot: la infanta Irene de Grècia, germana de la reina emèrita Sofia. Tant és així que molts han vist en l’última fotografia de la infanta trets facials molt semblants entre ambdues, com l'ampli somriure, el seu nas, i els ulls verds.

També et pot interessar...

 

 

Comentaris

envia el comentari