IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tots els diners que tenia la família d'Aitana abans d''OT'

Els pares de la cantant tenen diversos pisos i han realitzat viatges de somni

Aitana als Premis Odeón
Aitana ve d'una família acomodada | CatalunyaDiari.cat

Aitana, l'exconcursant d''Operación Triunfo' i una de les cantants més conegudes del panorama musical actual, sembla que sempre ha portat una vida familiar acomodada.

Lluny de conèixer la bona vida després del seu pas pel concurs, el cert és que els pares de la jove artitsta han aconseguit durant anys de treball, portar una vida econòmicament tranquil·la. En aquest sentit, Cosme, el pare d'Aitana, és director general i financer de l'empresa Recambios Brugués Gavá SL, de la qual, també és soci accionista al 50%.

Una família emprenedora

L'empresa del pare de la cantant de Barcelona ven peces de recanvi i accessoris per a diferents models automobilístics. Fins aquí tot normal, ja que només sembla un empresari més. La dada curiosa arriba de la base de dades del registre Mercantil, ja que mostra que el 2018 l'empresa va aconseguir un benefici net de tres milions d'euros. Per la seva banda, la mare d'Aitana, Belén, és administradora solidària de la indústria Belpi Alimentació.

En aquest cas, la firma s'encarrega de l'intercanvi de productes alimentaris, begudes i tabac al por menor i distribueix els seus productes en diferents mercats. Belpi Alimentació va ingressar l'any 2017 un total de 951.002 euros, tot i que en el balanç final de l'exercici econòmic es van declarar 17.800. Sigui com sigui, està clar que Aitana sap el que és viure bé, tot i que els seus pares sempre li han demostrat que per arribar en aquest punt s'ha de treballar durament.

 

Increïbles viatges en família

Gràcies a l'estabilitat econòmica dels seus progenitors, la jove cantant ha pogut realitzar viatges com Islas Mauricio, Nova York o Islàndia, i veure com creixia el patrimoni familiar amb pisos a Viladecans, Lloret de Mar, Sant Climent del Llobregat i Barcelona. Ara ja per la seva banda i guanyant-se la vida amb el que més li agrada, Aitana ha ampliat la seva vida personal i viu una història d'amor amb l'actor Miguel Bernardeau.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari