Iker Casillas i Sara Carbonero a la sortida de l'hospital del porter

La decisió d'Iker Casillas que canviarà radicalment la seva vida

El matrimoni hauria decidit tornar a viure a Madrid

La vida d'Iker Casillas i Sara Carbonero està a punt de canviar per sempre.

Segons les primeres informacions, la parella estaria pensant a deixar Porto i tornar a Madrid per a iniciar una nova etapa lluny dels ensurts que han hagut de viure a la ciutat portuguesa. La principal raó del seu traslladat seria la decisió del porter de presentar-se com a candidat a la presidència de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Casillas vol mudar-se a Madrid sí o sí

Això no obstant, de no aconseguir la seva fita, tot apunta al fet que Casillas tindria la mateixa intenció d'instal·lar-se a Madrid per a preparar la seva pròxima candidatura. D'aquesta forma, es mostra el seu pas ferm per aconseguir un canvi en el futbol espanyol i rellevar així a l'actual president i també exjugador professional, Luis Rubiales.

Per la seva banda, i com no podria ser d'una altra manera, Sara Carbonero acompanyaria el seu marit fins a la capital d'Espanya i, amb ella, els seus dos fills fruit del matrimoni: Martín i Lucas. Cal recordar que els anys a Porto han portat bones sensacions professionals a la família, però, a la vegada, també dures experiències que no podran oblidar mai.

Uns durs anys per a la salut del matrimoni

En aquest sentit, Casillas va patir un infart  que el va obligar a retirar-se de la vida de futbolista en actiu i, per la seva banda, Carbonero ha hagut de superar un  càncer d'ovaris. Així doncs, tota la família espera poder començar una nova etapa que els hi aporti molts èxits professionals, però sobretot, molta calma i salut. Tot està per veure i, tornin o no a Madrid, segur que reben un aprenenatge que els servirà per a seguir aconseguint els seus somnis.

També et poden interessar...