Iker Casillas i Sara Carbonero a la sortida de l'hospital del porter

Iker Casillas i Sara Carbonero viuen el seu millor dia després d'uns últims mesos complicats

Han celebrat plegats l'aniversari de la periodista, un cop van superant els seus problemes de salut

Els darrers mesos d'Iker Casillas i Sara Carbonero han estat marcats pels problemes de salut que han patit tots dos. L'infart del futbolista i el càncer de la periodista van ser dos cops que han hagut de combatre junts com a parella. 

La seva història d'amor va començar a ara fa deu anys i tothom coincidim que la seva manera de fer-se oficial va ser una de les boniques que es recorden: el famós petó del porter a la reportera al mundial. En aquest temps, han viscut moments de felicitats, com el naixement de Martín i Lucas, i altres més difícils com les seves malalties. Per sort, tots dos sembla que cada es troben molt millor i per fi poden celebrar moments importants com l'aniversari de Sara. 

Una felicitació coherent amb la senzillesa del futbolista

I és que la parella ha aprofitat aquest petit sotrac que els ha plantejat la vida i unir-se encara més. Així ho demostrava l'exjugador del Reial Madrid i la Selecció Espanyola amb una senzilla imatge de tots dos, d'esquenes, que va compartir a Instagram. El missatge d'amor de l'exporter també seguia aquesta línia: «I veiem com arriben els 30 i alguns més!!». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y vemos como llegan los 30 y algunos más!! @saracarbonero!! #felicidades #parabens #happybirthday

Una publicación compartida de Iker Casillas (@ikercasillas) el

Iker Casillas es mostrava una vegada més fidel al seu estil proper i humil, allunyat de les estridències d'altres famosos, pel qual és tan estimat entre els seus seguidors.  La parella, doncs, sembla estar molt unida i preparada per continuar amb la lluita diària per aconseguir la recuperació total. 

També et pot interessar...