El rei emèrit Joan Carles durant el funeral de la infanta Pilar a El Escorial (Madrid) el 29 de gener del 2020

L'actitud de la reina Letícia que decep encara més al rei Joan Carles

És tal la seva nova dedicació a la fe cristiana que ja són molts els quals l'han vist amb una polsera amb l'oració del pare nostre en llatí

El rei emèrit Joan Carles Ino ha començat amb bon peu el 2020. Després de perdre la seva germana la infanta Pilar el passat 8 de gener, el monarca va patir una greu davallada del seu estat d'ànim. Davant aquesta delicada situació emocional, el pare de l'actual rei ha decidit refugiar-se en la fe i iniciar un camí espiritual que li permeti connectar amb el seu benestar emocional.

És tal la seva nova dedicació a la  fe cristiana que ja són molts els quals l'han vist amb una polsera amb l'oració del pare nostre en llatí. Seguint en aquesta línia, està clar que el rei emèrit no toleraria cap gest en contra de la religió per part de la seva família i, per aquest motiu, sembla que ha tornat a tenir un nou enfrontament amb la reina Letícia.

Molest pel gest de Letícia

En aquest sentit, fonts pròximes a la Família Reial, expliquen que el monarca es va sentir força molest perquè Letícia no es va fer el senyal de la creu una vegada va entrar a la Basílica durant el funeral de la infanta Pilar.

Aquest gest, insignificant per alguns, va ser de gran importància per al rei emèrit i va mostrar la seva disconformitat  al respecte. No hi ha dubte que la relació entre sogre i jove no és del tot bona i que, malgrat la distància i el pas del temps, la seva sintonia no acaba de ser la perfecta per a crear un bon clima familiar.

«Últimament només vull resar», diu el rei emèrit

Això no obstant, Joan Carles està decidit a seguir endavant amb la seva fe, ja que, tal com ell va explicar a alguns amics: «Últimament només vull resar». Més enllà dels seus desenganys familiars, els amics més íntims del rei emèrit asseguren que: «Està trist, sí, però fort físicament i també millor anímicament que en altres temps recents». Els mateixos amics esperen que el monarca pugui estar competint a la Copa d'Espanya M6 que tindrà lloc a Sanxenxo el pròxim mes de març.

 

També et poden interessar...