URGENT

🚔 Troben el cadàver d'un home en una platja de Barcelona

URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Alessandro Lequio trenca el seu silenci: així es troba el seu fill Álex

El col·laborador ha parlat per primer cop sobre la salut del seu fill

Ana Obregón, Alessandro Lequio i el seu fill Álex Lequio
Álex Lequio arrossega un càncer des de fa dos anys | Catalunya Diari

La salut d’Alex Lequio està a l’ordre del dia. El fill d’Ana Obregón va patir el passat mes de setembre una recaiguda en el càncer que arrossega des de fa ara dos anys. Fa uns dies es podia tornar a veure al jove ingressant de nou a la Clínica Ruber de Madrid i a una Obregón amb una cara preocupant.

 La seva mare no se separa un moment d’ell, només en comptades ocasions, mentre que el seu pare no ha deixat de banda els seus compromisos oficials per la nova entrada del jove Lequio a l’hospital, i això no ha terminat d’agradar a l’actriu.

Alessandro explica la salut del petit Lequio 

Si bé en altres ocasions havia estat Ana Obregón qui havia trencat el silenci sobre la salut del seu fill, sembla que ara no té forces per contestar. També cal recordar que la mare de l’actriu també va ser ingressada breument a la mateixa clínica de Madrid, tot i que va sortir al cap de pocs dies.

Alessandro Lequio ha seguit treballant com a col·laborador a ‘El programa d’Ana Rosa’ durant aquests dies, però no ha estat allà on ha parlat sobre el delicat estat de salut del seu fill. Fora de Telecinco l’estaven esperant els periodistes, i allà ha estat on ha respost finalment allò que tots esperaven.

Afirma que no es tracta d'una recaiguda 

Així, el col·laborador ha assegurat que no es tracta d’una recaiguda en el càncer: «No hi ha res a dir, el meu fill està bé, està tranquil i ja està. No té res a veure amb una recaiguda. Ana està meravellosa com sempre. Estem bé, tots bé. No puc dir res més, moltes gràcies».

Amb aquest missatge, molt contrari a la preocupació que expressa Obregón durant aquests últims dies. Tot i això, aquestes paraules donen una mica d’esperança per a Álex Lequio, qui ha demostrat que ni la pitjor de les malalties pot treure-li el somriure i la positivitat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari