URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Ana Obregón, enfadada amb Lequio per la seva decisió després de la recaiguda del seu fill

Estan sent moments difícils per la família després que Álex Lequio tornés a ser diagnosticat amb càncer

Ana Obregón 2020
Ana Obregón ha estat en tot moment al costat del seu fill | Catalunya Diari

La família d’Ana Obregon no passa pel seu millor moment. Álex Lequio, el fill de l’actriu, ha recaigut en el càncer que arrossega des de fa dos anys. Des que va ser diagnosticat de nou, Obregón només ha deixat els seus compromisos professionals en comptades ocasions per no separar-se mai del seu fill.

Aquest dilluns 17 de febrer, el fill d’Ana ObregónAlessandro Lequio ha estat ingressat a la clínica Ruber Internacional de Madrid per començar un nou tractament. Mentre la seva mare ha abandonat tot per estar al seu costat, sembla que el seu pare no ha volgut deixar de banda els seus compromisos professionals.

Ana Obregón, molesta amb l'actitud d'Alessandro Lequio 

I és que Alessandro va visitar el seu fill a la clínica, però poc després va acudir al programa d’Ana Rosa, on treballa com a col·laborador. Aquest moviment no va passar desapercebut per l’actriu, qui es veu molesta per l’actitud del pare del seu fill en aquest delicat moment.

Per altra banda, Ana té massa en què preocupar-se. A la tràgica recaiguda del seu fill se suma la salut de la seva mare, qui també va ser ingressada a la mateixa clínica Ruber fa uns dies. Tot i això, sembla que no hi ha res de què preocupar-se per aquesta part, però Obregón es va mostrar preocupada per la seva progenitora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nueva York, hace unos meses. Con @alessandrolequiojr & @ana_obregon_oficial

A post shared by Alessandro Lequio Sr (@alessandrolequiosr) on

Ara, Álex ha tornat a l’hospital i ha de lluitar de nou per superar aquesta llarga malaltia. A més, Ana Obregón ha de cuidar dels seus pares, a qui se li noten els anys i es veu reflectit en el seu estat de salut. Així, és comprensible que no comparteixi la decisió d’Alessandro de seguir col·laborant en el programa d’Antena 3 en un moment tan delicat per la família.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari