IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Belén Esteban compleix la promesa que li ha fet a la seva filla

La col·laboradora de televisó s'ha vist obligada a retirar-se uns dies dels platós

Belén Esteban en un debat de GH VIP, el 27 d'octubre de 2019
Belén Esteban hauria fet una promesa a la família de Fran | G3

La mort de Fran Álvarez ha commocionat fortament l'entorn més pròxim de Belén Esteban. De fet, des que es va conèixer la notícia de la seva fatal mort, la col·laboradora de 'Sálvame' no ha tornat a aixafar un plató de televisió, ni tampoc se l'ha vist en públic.

Després d'aquests primers dies de silenci, s'ha filtrat el motiu pel qual la madrilenya hauria decidit apartar-se durant uns dies del seu lloc de treball. En aquest sentit, Belén hauria promès a la família de Fran que no aniria als platós de televisió a parlar del qui va ser el seu marit. A més a més, tampoc va assistir al funeral per tal d'evitar que hi hagués més polèmica i presència de mitjans de comunicació. 

La família de Fran ho estan passant molt malament

Sembla que la família de Fran ho estan passant molt malament arran de la seva mort i que, per aquest motiu, agraeixen el gest de Belén de desaparèixer durant uns dies per deixar que els més pròxims al mort puguin iniciar el seu dol tranquils.

Però més enllà de la família de Fran, sembla que aquesta petició també li hauria fet la mateixa filla de Belén, Andrea Janeiro. En aquest punt, cal recordar que la jove, fruit del matrimoni de la col·laboradora amb el torer Jesulín de Ubrique, tenia una bona relació amb Fran i prefereix que la seva mare no s'interposi al respecte.

Es preveu que torni a la televisió la setmana vinent

Així doncs, Belén ha tornat a fer gala de la seva dedicació per aquells que més estima i ha decidit agafar-se uns dies de vacances i deixar que passi el temps. De totes maneres, es preveu que la col·laboradora torni ja la setmana vinent a Telecinco, ja que, tal com ha avançat el periodista Antonio Rossi, es troba de vacances i se li acaben aquesta setmana. Caldrà esperar per saber si finalment els seus programes opten per no preguntar-li què en pensa de la mort del qui un dia va ser l'amor de la seva vida.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari