Úrsula Corberó durant la presentació de 'La Odisea de los Giles' el 23 de setembre de 2019

Alarma entre els seguidors d'Úrsula Corberó per la seva última fotografia: «Coronavirus?»

L'actriu catalana, coneguda especialment pels seus papers de Ruth a 'Física o Química' i de Tokio a 'La casa de papel', ha decidit desplaçar-se fins a la capital del Japó i gaudir d'uns dies de desconnexió

El coronavirus segueix estant a plena ordre del dia, i compta amb un paper protagonista en tots els mitjans de comunicació des que va saltar la notícia sobre els primers contagis el passat mes de gener. La malaltia ha generat una gran alarma a escala mundial, i ha establert un clima general de pànic que difícilment serà difícil de pal·liar.

Això no obstant, hi ha persones que no s'han deixat contagiar per la por, i que fins i tot s'han atrevit a desplaçar-se fins a menys de 2.500 quilòmetres del focus d'on va sorgir el coronavirus. És el cas de l'actriu catalanaÚrsula Corberó.

 

Úrsula Corberó ha viatjat fins a Tòquio

La barcelonina, coneguda —entre d'altres— pel seu paper de Ruth a 'Física o Química', ha volgut fer un homenatge al personatge que interpreta a la popular sèrie de 'La casa de papel', i ha decidit gaudir d'un viatge fins a Tòquio.

I, com no podia ser d'altra manera, Úrsula Corberó ha decidit compartir algunes publicacions a Instagram per mostrar als seus seguidors com està sent l'experiència. El fet és que hi ha un petit detall que ha cridat l'atenció de tothom: a l'última fotografia que ha compartit, l'actriu apareix amb una mascareta de color rosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tokio in Tokyo Finally

A post shared by Úrsula Corberó (@ursulolita) on

Evidentment, els seus 'followers' no han volgut passar per alt aquest fet, i gairebé tots els comentaris que recull la publicació fan referència al temut coronavirus. «Compte amb el coronavirus», «coronavirus?», «saluda el coronavirus» o «no, fuig d'allí!» són tan sols algunes de les paraules que li han dedicat a la catalana.

L'ús de mascaretes, habitual al Japó

Amb tot, cal destacar que l'ús de mascaretes  és quelcom habitual al Japó, bé sigui per prevenció i per evitar contagis de segons quines malalties, o per passar desapercebuts, per la contaminació... I, fins i tot, per estètica.

Per tant, i tenint en compte tots aquests aspectes, potser la mascareta  que portava Úrsula no tenia com a finalitat protegir-la del coronavirus. I és que, si bé alguns poden considerar una temeritat o fins i tot una imprudència viatjar a països orientals, el cert és que el coronavirus ja ha traspassat les fronteres de la Xina i està arribant a gairebé tots els racons del planeta.

També et pot interessar...