IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El país dividit: El veto que Letícia imposa a Elionor, et sembla bé?

Peñafiel ha afirmat que la reina està allunyant a les seves filles dels valors religiosos familiars

La reina Letícia amb la seva filla Elionor durant l'obertura de les Corts el 3 de febrer de 2020
Letícia estaria inculcant a les seves filles valors ateus | CatalunyaDiari

La reina Letícia segueix sent el centre de les crítiques que envolten la Família Reial. La publicació del llibre 'La reina impacient', ha tret a la llum detalls ocults de la vida de la monarca, com el seu passat amorós o la seva sorprenent addicció.  Tot i que des de sempre s'han conegut els valors ateus i republicans de la reina Letícia, ara estaria educant a la princesa Elionor i a la infanta Sofia en ells. 

Letícia allunya a Elionor dels valors religiosos

Entre la reina Letícia i el rei Felip existeixen diverses diferències, però una de les més notòries es relaciona amb la fe i la ideologia de cadascun. Els Borbons es caracteritzen per la seva adhesió a la religió catòlica, no obstant això, la mare de la futura reina és atea —ja ho era abans del seu matrimoni—, i de fet, ja s'havia casat i divorciat una vegada, a més d'haver avortat.

Es creu, segons Jaime Peñafiel, expert en la Casa Reial, i tal com detalla 'merca2', Letícia estaria educant a les seves filles ElionorSofia, en valors allunyats de la religió catòlica. Detall que no és la primera vegada que surt a la llum perquè, segons ja va escriure el periodista en ‘El Mundo’ durant la Setmana Santa, a «molts espanyols els ha sorprès les vacances de Letícia i les seves filles, enguany a Roma, lluny de l'Espanya festivament religiosa».

Peñafiel assegura que «mamà està educant a la nena a la seva imatge i semblança, lluny de qualsevol sentiment religiós». Així, la reina Letícia està separant a la futura reina d'Espanya dels valors catòlics que van de la mà dels Borbons des de fa tantes generacions i li està ensenyant els seus propis, els ateus.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari