El rei Felip, la reina Letícia, la princesa Elionor i la infanta Sofia durant l'acte d'obertura de les Corts (02-02-2020)

El país dividit: El veto que Letícia imposa a Elionor, et sembla bé?

Peñafiel ha afirmat que la reina està allunyant a les seves filles dels valors religiosos familiars

La reina Letícia segueix sent el centre de les crítiques que envolten la  Família Reial. La publicació del llibre 'La reina impacient', ha tret a la llum detalls ocults de la vida de la monarca, com el seu passat amorós o la seva sorprenent addicció.  Tot i que des de sempre s'han conegut els valors ateus i republicans de la reina Letícia, ara estaria educant a la princesa Elionor i a la infanta Sofia en ells. 

Letícia allunya a Elionor dels valors religiosos

Entre la reina Letícia i el rei Felip existeixen diverses diferències, però una de les més notòries es relaciona amb la fe i la ideologia de cadascun. Els Borbons es caracteritzen per la seva adhesió a la  religió catòlica, no obstant això, la mare de la futura reina és atea —ja ho era abans del seu matrimoni—, i de fet, ja s'havia casat i divorciat una vegada, a més d'haver avortat.

Es creu, segons Jaime Peñafiel, expert en la Casa Reial, i tal com detalla 'merca2', Letícia estaria educant a les seves filles Elionor i  Sofia, en valors allunyats de la religió catòlica. Detall que no és la primera vegada que surt a la llum perquè, segons ja va escriure el periodista en ‘El Mundo’ durant la Setmana Santa, a «molts espanyols els ha sorprès les vacances de Letícia i les seves filles, enguany a Roma, lluny de l'Espanya festivament religiosa».

Peñafiel assegura que «mamà està educant a la nena a la seva imatge i semblança, lluny de qualsevol  sentiment religiós». Així, la reina Letícia està separant a la futura reina d'Espanya dels valors catòlics que van de la mà dels  Borbons  des de fa tantes generacions i li està ensenyant els seus propis, els ateus.

També et pot interessar...