Eva González en arxiu a la ciutat de Ronda el 3 de gener de 2020

L’última fotografia d’Eva González fa saltar totes les alarmes

La presentadora, que acostuma a ser molt activa a xarxes socials, ha compartit una publicació a Instagram que no ha deixat indiferent a ningú, i que ha provocat tota classe de rumors i especulacions

Des que el passat mes de novembre saltés la notícia sobre la presumpta infidelitat de Cayetano Rivera a la seva dona Eva González, l’interès mediàtic per la parella ha augmentat fins a nivells insospitats. Aquesta atenció no és casualitat, i queda encara més reforçada gràcies a l’estranya actitud que els dos han mantingut des d’aleshores.

I és que, si bé la mateixa González va declarar que confia «moltíssim en la persona que tinc al costat», el cert és que hi ha alguns aspectes que fan planar l’ombra del dubte sobre aquesta afirmació.

L’última publicació fa saltar totes les alarmes

Un exemple força representatiu d’això és que, si bé Eva és una persona molt activa a xarxes socials, ja fa ni més ni menys que 15 setmanes que no comparteix cap fotografia a Instagram on aparegui el seu marit.

En aquest sentit, cal fer un èmfasi especial en l’última publicació de la presentadora, que fa encara més evident totes les sospites versades sobre l’estat actual de la parella.

El seu fill, la seva «vida sencera»

Així les coses, Eva González ha compartit una imatge on està acompanyada del seu fill petit. I, per complementar-la, ha decidit utilitzar les següents paraules: «La meva vida sencera...». Com no podia ser d’altra manera, aquesta frase tan simple ha aconseguit fer saltar totes les alarmes, i ja és molta la gent que es pregunta si no té un doble significat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi vida entera...

A post shared by Eva Gonzalez (@evagonzalezoficial) on

I és que, tal com recullen diversos mitjans, seria lògic que aquesta frase l’hagués fet servir amb qualsevol fotografia on també aparegués el seu marit, ja que al final és la persona amb qui ha decidit casar-se i formar una família.

No obstant això, també podria ser que la relació entre Eva i Cayetano ja hagi superat tots els obstacles, i que simplement la presentadora ha volgut tenir un detall amb el seu fill. El que està clar és que, de moment, tot apunta que González ha apartat el seu marit de la seva ‘vida social’. 

 

També et pot interessar...