▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Fotos: Més tensió que mai entre Cayetano i Eva després dels rumors d'infidelitat

El matrimoni es trobava a l'estació de RENFE amb el seu fill agafant un tren a Andalusia

Imatge d'archiu de Cayetano Rivera y Fran Rivera
Cayetano Rivera i Eva González arriben junts a l'estació de RENFE | Cedida

Cayetano Rivera i Eva González se sumen a les vacances que milers de persones gaudiran durant aquest pont. La seva situació, però, no és del tot normal. Al ben mig de la polèmica per la notícia de la presumpta infidelitat del torero amb Karelys Rodríguez a Londres, la parella ha volgut agafar un AVE per intentar evadir-se dels rumors i allunyar-se de les polèmiques.

Si bé Cayetano acaba de tornar del seu viatge a Perú, tothom estava esperant les primeres imatges públiques del matrimoni després de l’aparició d’unes fotografies del destre amb una jove per la capital del Regne Unit. Així, la parella ha decidit marxar amb el fill que tenen en comú de la seva casa de Madrid amb unes maletes de grans proporcions. Tot sembla indicar que el destí que escolliran per descansar serà Sevilla.

Cayetano, visiblement afectat pels rumors

Tot i la seva travessia pel Perú, Rivera va estar atent a totes les notícies i rumors que estaven apareixent a les televisions del país. Tant és així que va assegurar que emprendrà accions legals contra tots aquells programes que havien parlat sobre la presumpta infidelitat. Quan va aterrar a l’aeroport Adolfo Suárez tampoc va voler parlar amb els periodistes que allà es trobaven.

El que sí que es va poder observar era la seva cara d’estar enfadat i molest amb les notícies que s’han anat escampant pels diferents mitjans de comunicació. Així i tot, no ha dubtat en aterrar d’un avió per pujar-se a un tren, aquest cop amb la seva dona i el seu fill comú. Amb aquesta imatge tan familiar, la parella podria estar expressant la fermesa del seu matrimoni tot i la presumpta infidelitat.

Diferents versions sobre la reacció d'Eva González

Mentre Cayetano recorria Perú allunyant-se de les notícies, la presentadora es trobava gravant les audicions a cegues de ‘La Voz’. Allà s’ha mostrat divertida, feliç i didàctica, segons han afirmat alguns membres de l’equip del programa. Aquestes declaracions poc tenen a veure amb les compartides per Lydia Lozano a 'Sálvame', que assegurava que Eva González es trobava en un moment molt difícil i que no podia deixar de plorar.

Només el temps podrà dir si la parella remunta aquesta crisi i quina és la vertadera opinió de la presentadora sobre la presumpta infidelitat. Quedarà per veure, doncs, si González es creurà els rumors o, si pel contrari, pensarà com Fran Rivera, qui assegura que «no es creu res» de la situació i que les fotografies «no diuen res».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari