Eva González, destrossada per la possible infidelitat de Cayetano

Lydia Lozano ha assegurat que Eva González ha de parar durant les gravacions del programa que presenta perquè es posa a plorar

Eva González ho estaria passant molt malament segons les últimes informacions
Eva González ho estaria passant molt malament segons les últimes informacions | CatalunyaDiari.cat

Fa una setmana que els rumors d’una suposada infidelitat del torero Cayetano Rivera a la presentadora Eva González van prenent forma. Amb la publicació ahir per part de la revista ‘¡Hola!’ de les fotografies en què apareix Cayetano amb una suposada amiga a Londres abraçats i molt còmplices, la cosa ja va explotar i totes les tertúlies televisives anaven plenes d’aquest suposat idil·li amb una amiga del torero. 

 

Lydia Lozano detalla l'estat anímic de la presentadora

A causa d’aquest rebombori, va ser Lydia Lozano de ‘Sálvame’ la que va oferir els últims detalls de la situació en què es troba la presentadora Eva González després dels últims rumors d’infidelitat. La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha detallat com estaria vivint aquesta crisi matrimonial, i tot apunta que no estaria travessant el seu millor moment, assegurant que «fa una temporada que no està bé».

 

La parella estaria travessant una crisi matrimonial
La parella estaria travessant una crisi matrimonial | CatalunyaDiari.cat

A això va afegir que ella té informació de primera mà de companys seus que treballen al programa que presenta Eva González, i que aquests li han explicat que «moltes vegades han de tallar les gravacions perquè la presentadora es posa a plorar».

  

A propòsit d'això, Lydia Lozano també ha comentat la reacció del cunyat d’Eva González, Fran Rivera, i que li ha cridat l’atenció: «El seu cunyat diu que no es creu res, però que encara no hagi trucat ni a ella ni al seu germà per preguntar...», i és que pel que sembla, actualment no hi hauria gaire comunicació entre els germans Rivera.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari