Primera reacció de Pepe de Lucía, pare de Malú, a l'embaràs de la seva filla

El pare de la cantant està desitjant veure la seva filla i fer-li «una mossegadeta a la panxa»

Pepe de Lucía, en xoc per l'embaràs de la seva filla Malú: «M'ha donat la vida» | La Coctelera

Malú i Albert Rivera van confirmar ahir que seran pares del seu primer fill en comú, una notícia que ha revolucionat a tothom. Sobretot a la família de la parella i a Pepe de Lucía, el pare de Malú, a qui han trucat des de 'Sálvame' per preguntar-li quina va ser la seva reacció.

El pare de la cantant explica que «m’han donat una alegria increïble»

Pepe de Lucía ha confessat que es va quedar en xoc quan va saber la notícia i que està desitjant veure la cara del petit o petita. I és que el primer fill de la parella serà, també, el primer net de Pepe de Lucía, que es mostra d’allò més emocionat: «Quina alegria, m’han donat una alegria increïble».

La parella va fer la seva primera aparició pública a la sortida de l'hospital
La parella va anunciar ahir que esperen el seu primer fill | CatalunyaDiari.cat

El pare de la cantant explica que va rebre la notícia mentre conduïa, ja que Malú va enviar-li un missatge dient «papa truca’m, papa truca’m». Pepe de Lucía, espantat, va aturar el cotxe i va trucar la seva filla per rebre una de les alegries més grans de la seva vida.

«És una notícia que m'ha donat la vida», assegura Pepe de Lucía

«Papa no t’espantis, seràs avi, papa, avi», va anunciar Malú al seu pare, que es va quedar en xoc. Pepe de Lucía ha assegurat que després de la sorpresa va arribar la calma: «I ja en la calma és quan em vaig quedar desfasat».

A més, l’home explica que no sap què fer ni què dir, però que «és una notícia que m’ha donat la vida». Amb unes tendres paraules, el pare de la cantant diu que té moltes ganes de veure la seva filla: «La meva única filla, a qui estimo i adoro amb bogeria. Estic desitjant agafar-la i fer-li una mossegadeta a la panxa».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari