Sofía Suescun perd un important judici i haurà de pagar una multa

Aquest estiu la policia va demanar la documentació a Suescun i Kiko Jiménez pels pels altercats que van protagonitzar

Sofia Suescun
Sofía Suescun, condemnada a una multa de 1.000 euros | Telecinco

 

La guanyadora de ‘realities’ Sofía Suescun ha estat condemnada per la justícia a pagar una multa de 1.000 euros per insults a la policia, els quals va proferir aquest estiu a un agent quan la va parar a ella i a Kiko Jiménez mentre es dirigien en cotxe al festival de Marbella Starlite.

L’escàndol va ocupar hores i hores de televisió als programes del cor, ja que la parella de Sofía, Kiko Jiménez, va acabar passant la nit a la garjola per haver donat un cop de colze a un agent que intentava introduir a Sofía Suecun en un cotxe policial per no mostrar la seva documentació ni identificar-se. Arran d’això, Suescun li va propinar una sèrie d’insults que ara ha pagat en forma de multa, ni més ni menys, que de 1.000 euros.

 

Kiko Jiménez, indignat amb la publicació del seu informe policial, trenca el seu silenci
Kiko Jiménez va passar la nit dels fets a presó | Gtres

 

Segons recull la denuncia policial de la nit dels fets, Kiko Jiménez va propinar un cop al policia que intentava introduir al cotxe policial a Sofía Suescun mentre ella li etzibava tota una retahíla d’insults: «Demà se n’assabentarà tota Espanya a Telecinco de la merda de Policia que té Marbella» o «A tu què et passa? Folles poc o no tens res millor a fer?». Per la seva banda, Kiko Jiménez segueix en espera de judici, mentre la parella ha decidit denunciar conjuntament al sindicat de policia d’Andalusia per injúries i calúmnies.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari