Rosalía dona una gran alegria a tots els seus fans amb un inesperat anunci

La cantant ha estat fotografiada al costat d'actrius internacionals com Emma Watson i Kristen Stewart

Rosalía, una de les figures del calendari Pirelli 2020
Rosalía, una de les figures del calendari Pirelli 2020 | Reuters

 

La nova edició de l’històric calendari Pirelli per al 2020 ja està aquí com cada any, però amb una novetat important: Rosalía apareix fotografiada entre les seves pàgines. Amb el nom de «Looking for Juliet», el fotògraf italià Paolo Roversi s’ha inspirat en l’obra de literatura universal 'Romeu i Julieta' i, concretament, en el personatge de Julieta, per retratar per al Calendari Pirelli d’enguany diferents actrius i artistes internacionals, com són Rosalia, Emma Watson, Kristen Stewart o Claire Foy.  

 

Rosalía apareix inspirada en Julieta

La inclusió de l’artista catalana en aquest calendari, que celebra la seva 47a edició, fa palès l’enorme èxit i repercussió que ha tingut Rosalía durant aquest 2019, però aquesta no és l’única novetat d’enguany, ja que la fotografia s’uneix al cinema per primer cop en aquest projecte, unint al calendari la publicació d’un curtmetratge on s’entrevisten les artistes que han participat en ell i se'ls pregunta sobre temes com l’amor: «Hi ha una Julieta en cada dona i mai la deixaré de buscar», ha expressat el fotògraf respecte al seu projecte.

 

Rosalía es converteix així en la tercera espanyola en aparèixer al calendari després que ho fes l’actriu Penélope Cruz i la model Inés Sastre. Amb aquest nou projecte, la cantant catalana esdevé un altre cop una artista global compaginant la seva feina com a cantant amb el cinema, la fotografia i la moda, com ja ho va fer recentment amb la seva col·laboració amb Pull&Bear i el seu debut com a actriu la pel·lícula d’Almodóvar ‘Dolor y Gloria’.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Conocemos en la medida en que amamos.” We know as much as we love. @rosalia.vt Who is your Juliet?

Una publicación compartida de Pirelli (@pirelli) el

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari