Carme Chaparro se sincera: «Van segrestar dos cops el meu marit»

Bernabé Domínguez va ser càmera de guerra

La presentadora Carme Chaparro
Carme Chaparro se sincera en una entrevista a la revista 'Lecturas' | Catalunya Diari

Carme Chaparro s’ha sincerat en una de les seves entrevistes més personals i reveladores. La presentadora deixa enrere ‘Cuatro al día’ per posar-se al capdavant d’un nou projecte: ‘Dones al poder’; mentre ha compartit amb la revista ‘Lecturas’ un dels moments més angoixants de la seva vida que no és un altre que quan el seu marit, Bernabé Domínguez, treballava com a reporter de guerra i va ser segrestat en dues ocasions.

Carme Chaparro té la síndrome de Ménière

Així, Carme Chaparro ha confessat: «Poc després de conèixer-nos el van segrestar els serbis durant una setmana. L'únic que sabíem d'ell era un vídeo que ens van enviar amb una persona apuntant-li al cap amb una metralleta. Després, a l'Iraq, també. Va estar retingut». La presentadora també ha afegit que, tot i aquesta experiència tan dura, el seu marit és una persona molt alegre i estable emocionalment.

La presentadora i el seu marit es van conèixer després de la mort de Lady Di, un succés que va commocionar el món sencer. Després, la seva relació va traspassar l’àmbit laboral i actualment tenen dues nenes que, segons explica Carme Chaparro, sempre tenen un detall amb ella: «Quan arribo tard a casa, trobo un ‘post-it’ on diuen: 'Mama, t’estimem’». Tanmateix, també ha confessat que no podria viure amb algú que no ajudés en les tasques de la llar.

Finalment, Carme Chaparro també ha parlat sobre la síndrome de Ménière, l’estranya malaltia que pateix i que li provoca un lleuger, però molest, brunzit en les oïdes: «Continuo tenint xiulets en les oïdes, però la resta de símptomes han anat desapareixent». La presentadora, a més, destaca que aquesta malaltia té molts estadis i que hi ha persones que arriben a «perdre el control del seu cos».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari