Eva González durant la presentació de la nova temporada de 'La Voz'

Eva González confirma amb unes fotos els rumors més estesos

La presentadora apareix de nou sense el seu marit després dels rumors d'infidelitat

La relació matrimonial entre  Eva GonzálezCayetano Rivera no està passant pel seu millor moment. Això no és notícia, ja que fa alguns mesos que es va filtrar la informació d'una suposada infidelitat del torer envers la model i presentadora.

Ara bé, la notícia arriba quan, després de setmanes desapareguda del mapa, Eva ha tornat a reaparèixer per sorpresa de tots, això sí, sense el seu marit. I no només això, sinó que l'andalusa ho ha fet rodejada d'un  grup d'amics i, en especial, d'un home que sembla regalar-li els somriures que tant necessita en aquests moments.

Eva s'ha presentat al concert sola 

La presentadora de 'La Voz' va acudir amb uns amics a un concert de la també gran amiga Vanesa Martín. Lluny de voler trencar amb els rumors de separació, Eva s'ha presentat al concert sola i amb un cercle de persones que no són del mateix que del de Cayetano. D'aquesta manera, la presentadora sembla voler demostrar que pot fer la seva vida més enllà dels plans amb el seu marit i que, a més a més, pot passar-s'ho d'allò més bé amb les persones que realment l'estimen.

Eva González amb unes amigues
La presentadora va gaudir del concert de Vanesa Martín | España Diario

Amb un gran somriure a la cara i lluny de Cayetano

Així doncs, se l'ha captat amb un look força informal, amb un gran somriure a la cara i amb moltes ganes de gaudir d'un concert d'una de les seves cantants preferides. Mentrestant, es desconeix on està Cayetano i quin projecte de vida porten com a matrimoni, ja que, segons algunes informacions, fins i tot van arribar a passar les festes de  Nadal separats. Malgrat els incessants rumors de separació, ells segueixen sense parlar al respecte i deixen clar que només el temps serà l'encarregat de curar unes ferides que, no hi ha dubte, van marcar un abans i un després en la seva relació.

També et poden interessar...