L'emotiva carta de comiat del fill de Fran Álvarez

No ha pogut recordar-lo amb unes paraules més boniques

Fran Álvarez caminant per Madrid
Pocs coneixien que Fran Álvarez tenia un fill de 22 anys | Catalunya Diari

La pèrdua de Fran Álvarez ha estat possiblement la més colpidora del que duem de 2020. L'exmarit de Belén Esteban moria fa pocs dies amb només 42 anys i deixava un enorme buit en molta gent: els seus pares, la seva parella Nuria i també el seu fill de 22 anys, que sempre ha volgut passar desapercebut i que era tot un desconegut per tothom.  

Ha estat gràcies al programa 'Ya es mediodía' que molts hem sabut de la seva existència després que fessin pública una carta dedicada del seu pare. En ella, li dedicava el seu particular adéu en unes emotives paraules, pròpies d'un moment tan dur com és la mort d'un pare. 

«Em fa molta pena que deixessis de lluitar. Sobretot, perquè tenies a molta gent preocupada per tu. Espero que, estiguis on estiguis, em donis força per seguir i que veure totes les coses boniques que m'estan passant, perquè tot això t'ho dedico a tu, papa. Espero que estiguis orgullós de mi. Descansa en pau», li escrivia.   

La família desconeguda de Fran Álvarez

Poques coses se saben del fill de Fran a més que el va tenir amb una dona que es diu Arancha, també una gran desconeguda. Sí que se sap que tenia una gran relació amb Belén Esteban i la seva filla Andrea Així ho demostra que la mateixa col·laboradora li volgués enviar en directe una forta abraçada tant a ell com a la seva àvia, la mare de Fran, Maruja.    

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari