Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Nuria, parella del difunt Fran Álvarez

Parla per primera vegada Núria, la xicota de Fran Álvarez: «Ell volia lluitar pel nostre amor»

Ha estat entrevistada en exclusiva pel periodista Aurelio Manzano, amic del difunt

Nuria, parella del difunt Fran Álvarez
Nuria, desolada: «Que respectin a la família, a mi i a ell. Sobretot a ell». | Catalunya Diari

Aquest cap de setmana ja fa set dies de la inesperada mort de Fran Álvarez, exmarit de Belén Esteban. Una mort que va colpir molt i encara avui ocupa lloc als mitjans de comunicació, ja que encara es desconeixen els motius de la seva mort i per les noves declaracions que apareixen dia rere dia les persones del seu entorn més proper. 

Precisament ha estat el periodista Aurelio Manzano, molt amic de Fran, qui ha aconseguit en exclusiva les primeres paraules públiques de la parella del difunt: Nuria. Aquestes declaracions han estat emeses al programa 'Viva la vida', a Telecinco. 

«La seva família m'adora»

Nuria es mostrava molt compungida i devastada per la pèrdua tan sobtada del que era el seu xicot. Així doncs, el primer que va voler fer va ser desmentir els rumors que asseguraven que ella no tenia una bona relació amb la família Álvarez. Ha manifestat que «la seva família m'adora perquè saben com el vaig estimar i el vaig cuidar fins al final». De la mateixa manera, també ha optat per desmentir les informacions que venien a apuntar que ella havia estat ingressada en un centre de desintoxicació. 

Després de deixar ben clars aquests dos aspectes, Núria ha exposat el seu estat en aquests moments: «Estic devastada, és com si fos un somni del qual em vull despertar. No és real. És el primer dia que puc parlar. És una cosa que no em crec. Encara estic en shock». 

Una bonica i curiosa història d'amor

Alhora, també ha aprofitat per a explicar com va començar la seva relació amb Fran: «Som veïns i durant dos anys passava pel seu bar. Ell tenia la meva hora controlada per saludar-me. Un dia va sortir al carrer per parlar amb mi, després va entrar al centre. En un dels permisos que va venir, estava jo al seu bar i li va dir a la cambrera «diga-li que la convido a una cervesa». Era tan tímid que no m'ho volia dir ell». 

«Es va asseure al meu costat i em va preguntar que  si m'agradava escriure. Li vaig dir que sí. Em va explicar que estava en un centre i que si ens podíem escriure. I així vam començar. Quan venia del centre estàvem junts. Amb ell han marxat les meves cartes i jo m'he quedat les seves». 

Vuit mesos són els que Aurelio Manzano ha manifestat que Fran i Nuria portaven de relació junts. A més, ella ha afegit que «l'única felicitat que ha tingut Fran en aquests vuit mesos ha estat amb mi. Hem tingut moments meravellosos i ell volia lluitar pel nostre amor. Em deia que era la seva llum. Estic molt dolguda ara mateix i no em crec el que ha passat». A més, la parella de Fran ha volgut demanar una cosa: «Que respectin a la família, a mi i a ell. Sobretot a ell».

També et pot interessar...