Sabina sorprèn: El primer que ha demanat només despertar-se de l'operació

L'evolució del cantant madrileny és favorable, segons els metges

Joaquín Sabina, al seu concert de dimecres, 12 de febrer.
Joaquín Sabina, al concert on va patir la caiguda. | Europa Press

Joaquín Sabina és geni i figura, malgrat el contratemps de salut que està vivint els darrers dies. Hi ha una frase, que s'ha conegut aquest dissabte, 15 de febrer, que demostra que no ha perdut la seva essència. El poeta Benjamín Prado, bon amic de Sabina, ha revelat que només despertar-se de la intervenció quirúrgica per un vessament cerebral, aquest divendres, el cantant madrileny va demanar una cigrarreta. «Jo vull fumar», va exigir Sabina, de 71 anys, i després de ser sotmès a una greu operació.

Sabina presenta una evolució favorable segons els metge

El músic Joaquín Sabina continua a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i presenta una «evolució favorable» després de l'operació per un «hematoma intracranial», a la qual es va sotmetre aquest dijous, segons l'informe mèdic difós aquest divendres per l'Hospital Ruber Internacional de Madrid, en el qual es troba ingressat.

Segons aquest nou comunicat, que tot just és el segon des que va ser hospitalitzat, Sabina està ingressat a l'UCI «transcorregudes 24 hores de la intervenció», i «tant la seva situació clínica com els estudis d'imatge realitzats presenten una evolució favorable». Tal com assenyala l'hospital, no està previst facilitar nous informes mèdics llevat que sorgeixi algun canvi en l'evolució del pacient.

Per la seva banda, el mànager de Sabina, José Navarro 'Berry', ha assenyalat que tot segueix «igual» però «dins el perill que comporta una malaltia així». Així mateix, ha indicat que Sabina «està bé i parla», tot i que no saben si l'artista «és conscient de com de gros és el problema». Afortunadament, però, la seva evolució és molt positiva.

També et pot interessar...


Comentaris
RAFEL
Si, ya sé que serán muchos los que le rían sus "gracias", exigió que quería fumar, según dice su buen amigo, el poeta, maldita gracia que les abra hecho a los médicos, este tío se cree que esta por encima del bien y del mal, o que es inmortal, se ha tomado tanta mierda que en estos momentos un cigarrillo le vendría de "puta madre"(perdonen mi vocabulario pero, lo aprendí de él). Flaco favor les está haciendo a la gente que está luchando por dejar de fumar, mandarlo a tomar por el culo.

envia el comentari