Lolita Flores al 'Sábado Deluxe'

Lolita Flores esclata: el greus problemes pels quals està passant

Ho ha confessat aquest dissabte, en una entrevista a 'El País'

Als seus 61 anys —al maig en complirà 62—, Lolita Flores s'ha obert aquest dissabte en una entrevista publicada al diari 'El País'. La cantant i presentadora de televisió ha esclatat i ha donat detalls de la seva vida més personal i, en concret, ha respost als creixents rumors dels darrers mesos, que li atribueixen el fet d'estar passant un  important calvari econòmic.

El calvari de Lolita Flores, sobretot econòmic

Lluny de posar excuses, Flores ha estat molt clara. «En aquest país, qui no té inseguretat econòmica?», ha dit. Tot i que té «la nevera plena», segons diu, Lolita Flores ha reconegut que a vegades li costa arribar a final de mes. En l'entrevista, detalla que hi ha molta gent que viu de la seva renda. A més, diu que «Hisenda  som tots i s'ha de contribuir», i en aquest sentit, confessa que va haver de vendre una casa per eixugar els seus deutes amb l'Agència Tributària  i que actualment viu de lloguer.

A banda de confessar el seu particular calvari econòmic, Lolita Flores no ha amagat el cap sota l'ala en parlar sobre les dificultats que s'ha trobat a la vida. «M'he fet forta a base de resistir els pals que m'ha donat la vida», ha explicat en l'entrevista. «A Espanya, va haver de morir-se la meva mare perquè la gent s'adonés que era capaç de pensar i que no només era un volant de la bata de cua de Lola Flores».

Un cop més, doncs, Lolita Flores ha fet gala de la seva humilitat i no ha tingut cap mena de reserva a explicar amb naturalitat que li costa arribar a final de mes i que, a la seva vida, no tot han estat flors i violes.

També et pot interessar...