Adara a El tiempo de descuento

Adara reacciona com mai en saber que la seva mare anirà a 'Supervivientes'

Elena Rodríguez es veurà les cares amb el seu exgendre, Hugo Sierra

'Supervivientes' ja té data d'inici i, amb ella, han arribat els darrers noms dels participants que un any més viatjaran fins a Hondures  per a participar en un concurs que els hi canviarà la vida.

Una de les sorpreses més inesperades d'enguany ha estat la de la participació d'Elena Rodríguez, mare d'Adara. La guanyadora de 'GH Vip 7', no ha dubtat en mostrar el seu suport a la seva mare que, cal recordar, ha estat l'encarregada de defensar-la durant la seva participació en el programa del qual va sortir com a gran guanyadora.

Adara creu que la seva mare necessitarà molta sort

En aquest sentit, Elena va decidir aquest dijous publicar un vídeo a les seves xarxes socials, en el qual explica que té moltes ganes de començar aquesta nova aventura i que espera poder fer-ho el millor possible. Davant aquesta publicació, Adara no va dubtar en cap moment i va comentar el vídeo de la seva mare tot desitjant-li molta sort, ja que segons ella, la necessitarà.

A vegades, sobren les paraules i tots aquells que coneguin la història d'Adara saben que l'exconcursant de 'GH Vip 7' i desitja sort a la seva mare perquè sap que haurà de conviure amb el que fins ara era el seu gendre. Hugo Sierra, ex d'Adara i pare del seu fill Martín, també ha estat un dels fitxatges estrella d'aquesta edició que, una vegada més donarà molt a parlar. Per la seva banda, Adara està desitjant retrobar-se aquest pròxim diumenge amb qui és el seu nou amor: Gianmarco.

També et poden interessar...