Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toñi Moreno li para els peus a Kiko Jiménez

Una confessió de Toñi Moreno revela la seva gran història d'amor

L'andalusa ha recordat la història dels seus pares durant 53 anys de matrimoni

Toñi Moreno li para els peus a Kiko Jiménez

Toñi Moreno ha dedicat unes paraules als seus pares | CUATRO

Toñi Moreno està enamorada. De la vida, de la seva professió i, evidentment, de la seva filla Lola que fa poques setmanes va arribar per a emplenar de sentit la vida de la periodista.

Però a banda d'aquestes confessions sentimentals evidents en la vida de Toñi, l'andalusa ha volgut compartir amb els seus seguidors d'Instagram una especial publicació amb motiu de la celebració de Sant Valentí. Així doncs, Toñi ha volgut mostrar a tothom la bonica i especial relació que van mantenir els seus pares durant els més de 50 anys que van estar junts com a matrimoni.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Les boniques paraules de Toñi sobre la història d'amor dels seus pares

Amb una antiga fotografia en la qual es poden veure els seus progenitors mirant-se com a dos autèntics enamorats, la periodista ha volgut dedicar-los-hi unes paraules que demostren el que és l'amor sincer i real. «En els 53 anys que va durar la seva història d'amor  a la terra, mai vaig veure una falta de respecte, mai un crit, mai una esbroncada que durés més d'un dia», explica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En esta foto, estos señores aún “se hablaban” , que es como se decía en Andalucía cuando dos enamorados empezaban su noviazgo. Con el tiempo tuvieron más que palabras , y por eso estoy yo aquí. El era lechero y le llevaba la leche a su casa ... ella empezó a trabajar a los ocho años en todo lo que le salía. Soñaron una vida mejor y lucharon juntos para conseguirla. En los 53 años que duró su historia de AMOR en la tierra, nunca vi una falta de respeto, nunca un grito , nunca un enfado que durara más de un día. Mi padre le preparaba todas las noches la cena a mi madre , y siempre lo recuerdo CUIDANDO a mi madre. No era mucho de decir “te quiero” , diría que nada , pero sus ACCIONES hablaban por él. He escuchado a mi madre decir que no se había dado cuenta de cuanto lo necesitaba hasta que nos dejó. Escribo esto, y me tenéis llorando como una tonta , porque pienso que EL AMOR , con mayúsculas es eso que tuvieron mis padres; CONFIANZA , COMPROMISO Y RESPETO. Eso es el AMOR. Todo lo demás es literatura. #diadelosenamorados #AMOR #sanvalentino2018

Una publicación compartida por Toñi Moreno (@tmoreno73) el

Paral·lelament, Toñi ha seguit escrivint que: «El meu pare preparava cada nit el sopar a mon pare, i sempre el recordo cuidant de la meva mare». Tanmateix, ha recordat paraules de la seva mare dient-li com trobava a faltar el seu marit després de la seva mort. No hi ha dubte que Toñi tenia una especial relació amb els seus pares i que, més enllà dels valors com a filla, el matrimoni va saber transmetre-li uns valors d'amor sa que li serviran per a tota la vida.

També et poden interessar...