Una confessió de Toñi Moreno revela la seva gran història d'amor

L'andalusa ha recordat la història dels seus pares durant 53 anys de matrimoni

Toñi Moreno ha dedicat unes paraules als seus pares | CUATRO

Toñi Moreno està enamorada. De la vida, de la seva professió i, evidentment, de la seva filla Lola que fa poques setmanes va arribar per a emplenar de sentit la vida de la periodista.

 

Però a banda d'aquestes confessions sentimentals evidents en la vida de Toñi, l'andalusa ha volgut compartir amb els seus seguidors d'Instagram una especial publicació amb motiu de la celebració de Sant Valentí. Així doncs, Toñi ha volgut mostrar a tothom la bonica i especial relació que van mantenir els seus pares durant els més de 50 anys que van estar junts com a matrimoni.

 

 

Les boniques paraules de Toñi sobre la història d'amor dels seus pares

Amb una antiga fotografia en la qual es poden veure els seus progenitors mirant-se com a dos autèntics enamorats, la periodista ha volgut dedicar-los-hi unes paraules que demostren el que és l'amor sincer i real. «En els 53 anys que va durar la seva història d'amor a la terra, mai vaig veure una falta de respecte, mai un crit, mai una esbroncada que durés més d'un dia», explica.

 

Paral·lelament, Toñi ha seguit escrivint que: «El meu pare preparava cada nit el sopar a mon pare, i sempre el recordo cuidant de la meva mare». Tanmateix, ha recordat paraules de la seva mare dient-li com trobava a faltar el seu marit després de la seva mort. No hi ha dubte que Toñi tenia una especial relació amb els seus pares i que, més enllà dels valors com a filla, el matrimoni va saber transmetre-li uns valors d'amor sa que li serviran per a tota la vida.

 

També et poden interessar...