ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Toñi Moreno surt feliç de l'hospital amb la seva filla Lola

L'andalusa, però, no ha volgut mostrar la cara de la seva filla, ja que creu que «els menors són intocables»

Toñi Moreno ha sortit de l'hospital després de donar a llum a la petita Lola
Toñi Moreno ha sortit de l'hospital després de donar a llum a la petita Lola | Catalunya Diari

Toñi Moreno ha complert el somni de ser mare. La presentadora, que ha rebut nombroses mostres d'afecte des que va anunciar el seu embaràs, ha decidit protagonitzar una fotografia amb la petita Lola en braços per agrair tot el suport. «Ella està fenomenal, qui està una mica més afectada sóc jo. Com ha sigut tan gran —ha pesat 4 quilos—, m'han hagut de fer una cesària», ha reconegut en una trucada a 'MHYV' conversant amb Nagore Robles.

L'andalusa, però, no ha volgut mostrar la cara de la seva filla. Tanmateix, qui l'ha vist assegura que és una nena preciosa; Ana Rosa Quintana, per la seva banda, va assegurar que sembla un «'bollito'». Moreno, paral·lelament, ha declarat que la cesària no va ser gens fàcil: «No van poder passar les meves germanes ni la meva mare i vaig estar sola, perquè quan et fan una cesària no pot entrar ningú. En la cesària no t'adones de res, perquè tens l'epidural, sembla que ho estiguis veient com en una pel·lícula».

Sens dubte, Toñi Moreno gaudeix del millor moment de la seva vida després de donar a llum a la seva filla. «Ara em toca afrontar el meu major repte: ser mare. M'entregaré a protegir la intimitat de la meva filla, i lluitaré cada dia per a procurar-li la seva felicitat. La vida és per a somniar-la», escrivia abans de conèixer a Lola.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari