Sorpresa pel lloc on han passat Sant Valentí els reis d'Espanya

La Casa del Rei n'ha difós diverses fotografies

Els reis Felip i Letícia, durant la seva visita a Doñana el 14 de febrer de 2020.
Els reis Felip i Letícia, durant la seva visita a Doñana el dia de Sant Valentí. | Catalunya Diari

La premsa esperava que, coincidint amb la jornada de Sant Valentí, els reis Felip i Letícia protagonitzessin aquest divendres alguna escena com les que es donen de forma ocasional, en què se'ls pot veure sortir a sopar o, fins i tot, fent alguna escapada 'romàntica'. Però el cert és que si això havia passat en algunes ocasions en anys anteriors, enguany la sorpresa a Zarzuela ha estat que Felip i Letícia s'han passat Sant Valentí acomplint les seves obligacions oficials: ho han fet en una visita oficial a Doñana.

Felip VI i Letícia passen Sant Valentí a Doñana, de visita oficial

Els Reis d'Espanya, Felip VI i Letícia, han fet aquest divendres a la tarda una visita al Parc Nacional de Doñana amb motiu de la commemoració del seu 50è aniversari. Al matí, han presidit a Almonte, a Huelva, el Congrés Científic de cloenda de la commemoració del 50è aniversari del parc. Tot seguit, han visitat amb motiu de l'Any Jubilar Marià del Rocío la Parròquia de Nostra Senyora de l'Assumpció de la localitat, en la qual es troba, de manera temporal, la Mare de Déu del Rocío.

Ja a la tarda, els monarques espanyols han recorregut durant unes hores el Parc Nacional de Doñana. Felip VI i Letícia han estat acompanyats per la vicepresidenta per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera; que actuava com a ministra a la jornada; el president de la Junta d'Andalusia, Juanma Moreno; i la delegada de Govern a Andalusia, Sandra García, entre d'altres autoritats com l'alcaldessa d'Almonte. Una celebració de Sant Valentí, doncs, d'obligacions per als Reis.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari