Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez al plató de Sálvame

'Sálvame' enfonsa els informatius de Telecinco

Els informatius de Telecinco perden audiència respecte als d'Antena3

Jorge Javier Vázquez al plató de Sálvame
Jorge Javier ha estat assenyalat com a culpable de la debacle de Piqueras | Cedida

La competitivitat entre Pedro Piqueras, conegut per ser el periodista estrella dels Informativos Telecinco, i Jorge Javier Vázquez, presentador del programa 'Sálvame' també a Telecinco, sembla estar més en viva que mai.

Aquesta vegada, però, no ha estat per una trobada casual als platons de Telecinco —com va ocórrer a finals del 2018 quan els dos van coincidir en ple directe de 'Sálvame' i va haver-hi un dels més parlats 'tierra trágame' del presentador rosa—, sinó per la mala repercussió que 'Sálvame Banana' està tenint per a l'audiència del canal per culpa del telenotícies de les nou.

'Sálvame Banana' no ajuda a Telecinco

Pedro Piqueras ha d'estar enfadat amb els alts llocs de Mediaset  perquè, gràcies a la seva decisió de posar 'Sálvame Banana' amb Jorge Javier Vázquez just abans del seu informatiu, les seves quotes de pantalles no fan més que anar a la baixa.

És cert que la decisió d'ampliar 'Sálvame' amb aquesta nova edició va resultar ser un encert per a congregar espectadors i Jorge Javier Vázquez hauria d'estar més feliç que mai. Però tot no anaven a ser bones notícies amb el canvi perquè el presentador de 'Sálvame' s'ha vist assenyalat després de la dura caiguda que està sofrint en quota de pantalla els informatius de Telecinco amb Piqueras.

Amb l'absència del concurs  'Pasapalabra' just abans de l'informatiu, les quotes de pantalla no fan més que baixar per al periodista de Telecinco. L'últim minut del Rosco sempre mantenia els espectadors en suspens i això ajudava a l'audiència de l'informatiu de les nou de la nit. Ara, malgrat la nova edició de 'Sálvame', Telecinco no albira un futur prometedor, ja que no fa més que perdre espectadors.

Potser Mediaset posa en el punt de mira a Jorge Javier Vázquez per no tenir estirada mediàtica amb la seva nova edició com ho tenia el seu antecessor, el concurs de 'Pasapalabra'. El presentador rosa és molt conegut i, malgrat agradar més o menys, sempre aconsegueix que es parli d'ell. Però ara sembla que la seva fama i 'Sálvame Banana' fan mal a Pedro Piqueras.

La disputa entre Telecinco i Antena 3 continua

No és cap secret que la disputa entre Telecinco i Antena 3 per a ser la cadena televisiva més vista a Espanya  està viva i latent. Per això, la caiguda en picat de l'informatiu de Telecinco és tan dolorosa perquè Piqueras ha estat superat per Vicente Vallés.

Des de la perduda de 'Pasapalabra' en la pantalla, la bretxa d'espectadors entre Antena 3 i Telecinco anava disminuint; Antena 3 s'anava acostant cada vegada més a la quota de pantalla de Telecinco fins que ha arribat el punt d'inflexió i Antena 3 lidera. Les xifres són clares i no menteixen i això genera una sensació d'incomoditat per a Mediaset. El dimarts 25 de febrer, Vicente Vallés es va marcar un 14,1% enfront del 13,7% de Piqueras.

A partir d'aquest dia, Telecinco ha anat perdent audiència, que sembla que es passa directament a l'informatiu d'Antena 3. El divendres 28 de febrer, Piqueras tenia un 14,5% mentre que Vallés liderava amb un 15,4%. Tot apunta al fet que la bretxa entre els dos informatius no farà més que accentuar-se en aquest mes de març.

Segurament, Piqueras es troba devastat per la seva sobtada pèrdua abans Antena 3 però sempre amb el consol que no és el que està més malament dins de la franja horària de les nou. Com es diu col·loquialment 'sempre hi haurà algú que estigui pitjor que tu'. En aquest cas, aquest algú es refereix als informatius de Televisió Espanyola (TVE); segurament tot es degui a la rumorejada manipulació informativa que està sofrint el canal últimament.

També et pot interessar...

  • Rocío Carrasco es mofa de les ridícules imatges de Rocío Flores a 'Supervivientes'
  • La confessió íntima de Jorge Javier sobre Rubén de 'La isla'