65 milions? Felip i Letícia no donen crèdit després del nou escàndol de Joan Carles

El rei Joan Carles està en el punt de mira després de l'últim escàndol

El rei Felip amb la reina Letícia
Els reis estan espantats amb l'últim escàndol de l'emèrit | Catalunya Diari

Surt a la llum una notícia que deixa molt tocada a la Casa Reial, en especial al matrimoni format per Joan CarlesSofia. S'ha confirmat que el rei emèrit va fer una donació especial a una de les seves suposades amants.

L'any 2012 Joan Carles va donar a Corinna Sayn Wittgenstein, i al seu fill Alexander, 65 milions d'euros d'un regal que l'emèrit havia rebut quatre anys abans del rei de l'Aràbia Saudita, Abdalá bin Abdulaziz. Aquesta donació va ser transferida a través del Ministeri de Finances de l'Estat àrab. El mitjà 'OK Diario' ha publicat que, segons les recerques que se segueixen en la Fiscalia de Ginebra, els fons procedien del compte Lucum. És aquí on el rei emèrit també va transferir molts diners a una altra de les seves suposades amants.

La donació que deixaria malament a la Casa Reial

Aquest 'regal' es va produir l'abril de 2012, pocs dies després del famós accident que va tenir el rei emèrit a Botswana, accident que per cert li va costar la fi de la relació amb Corinna. El compte Lucum era el compte que suposadament manejaven els testaferros de Joan Carles per ocultar els seus diners. Ara, amb aquest escàndol reial, Felip i Letícia estan totalment aterrits, ja que el futur de la monarquia està a l'aire.

La realitat segons Corinna

'OK Diario' afirma que Corinna continuava mantenint contacte amb el rei, segons va confirmar davant un Jutjat d'Instrucció de Madrid. «Continuàvem sent amics i el rei emèrit s'havia convertit en algú important en la vida del meu fill. El viatge (la cacera de Botswana) se'ns va presentar com un regal per al meu fill, que no havia estat en un safari. Vaig viatjar amb ell per a supervisar-lo i a petició expressa del rei emèrit. El meu exmarit, Phillip Adkins, qui s'havia fet molt amic del rei Joan Carles, també va viatjar amb nosaltres», va explicar Corinna al jutjat segons confirma el mitjà digital.

Pel que sembla, no tot queda en aquests 65 milions d'euros, ja que Corinna ha explicat que Joan Carles mantenia una estreta relació amb el seu fill, Alexander, fins i tot per nadal sempre li regalava alguna cosa, com rellotges d'alta gamma.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari