Estela Grande, al límit després de la seva separació

La model ha ofert una entrevista on parla de la seva actual situació

Estela Grande
Estela Grande necessita tractament psicològic | GTRES

Estela Grande és una altra persona després del seu pas per 'GH Vip' i 'El Tiempo del Descuento'. Però, malgrat la seva intenció perquè tot anés bé, la seva vida ha canviat en negatiu.

Cal recordar que la ja confirmada exparella de Diego Matamoros, fill del col·laborador de diversos programes de TelecincoKiko Matamoros, va decidir posar fi al seu matrimoni per no tenir clars els seus sentiments. Ara, unes setmanes després d'aquesta important decisió, Estela ha confessat en una entrevista a la revista 'Lecturas' que «estic destrossada».

S'ha de prendre pastilles per a poder dormir

En aquest sentit, la model ha explicat que s'ha de prendre pastilles per a poder dormir, i per a controlar l'ansietat que pateix des de la seva recent separació. Tot i el seu patiment, afirma que: «Ara seria impossible tornar amb Diego. Hi ha molta rancúnia, molts retrets a l'aire. També hi ha gent que se separa i torna. Demano una mica d'empatia».

De moment, afegeix, no han signat els papers del divorci, però admet estar immersa en «problemes legals durs» amb el clan Matamoros. Està clar que a Estela se li acumula la feina, ja que, més enllà de les desavinences amb Diego, també ha de patir una mala relació amb qui fins ara el seu sogre. «No sabia que Kiko m'odies tant, mai he tingut relació amb ell», diu Estela. A més a més, l'acusa de promoure una campanya contra ella i, fins i tot, creu que és un home masclista per aquest tipus d'actuacions.

Estela també ha tingut paraules per a la germana de Diego, Laura Matamoros

Però si això fos poc, Estela també ha tingut paraules per a la germana de Diego, Laura Matamoros. En aquest punt, la model ha dit que: «No tinc relació amb Laura, però no hi ha un motiu». També ha lamentat que aquesta no li donés suport durant la seva participació a 'GH Vip', quan ella sí que ho va fer en el seu moment amb la que llavors era la seva cunyada.

Finalment, els entrevistadors no han pogut deixar escapar l'oportunitat per a preguntar-li a Estela sobre la seva relació, ja fora del concurs, amb Kiko Jiménez, amb el qual, va tenir una especial relació d'amistat que es va arribar a confondre amb atracció. «No he tingut encara cap conversació fora de càmeres. Em fa mal, sap que estic sola, però clar, també està Sofia», conclou Estela.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari