La distracció de Carme Chaparro sortint de la dutxa que ha icendiat Instagram

La presentadora de Cuatro ha rebut moltes crítiques en la seva darrera publicació
Carme Chaparro torna a rebre crítiques a Instagram | Cedida

Carme Chaparro sempre ha sabut lidiar amb les crítiques en relació amb la seva imatge, ja fossin en referència al seu pes, les seves pestanyes o la roba que porta. Malgrat els constants comentaris negatius a les xarxes socials -una xacra que pateixen quasi tots els famosos- els espectadors de Cuatro poden veure cada dia que la presentadora i escriptora es conserva de meravella als seus 47 anys.

 

Fa ben poc, la periodista ha penjat un 'selfie' al seu perfil d'Instagram que s'està convertint en tema de debat. A la publicació, es pot veure a Chaparro sortint de la dutxa, amb el pel mullat i lluint una pell perfecta i hidratada, potser fruit dels filtres de bellesa de l'aplicació.

El 'selfie' de Carme Chaparro

Malgrat tots els comentaris que parlaven de la bellesa natural de la presentadora, molts seguidors van fixar-se en un detall de la seva cara: les celles. Alguns usuaris centraven la seva atenció en aquest insignificant aspecte, tot senyalant que tenia les celles despentinades. I és que les crítiques a Instagram poden arribar a un punt d'absurditat enorme.

 

 

Sobre la utilització de filtres per eliminar arrugues, la mateixa presentadora ho va negar utilitzant alguns 'hashtags' com 'natural' o 'nofilter'. Un debat intens que es repeteix sempre que un personatge mediàtic llueix una pell tersa.

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor