URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

La distracció de Carme Chaparro sortint de la dutxa que ha icendiat Instagram

La presentadora de Cuatro ha rebut moltes crítiques en la seva darrera publicació

La presentadora Carme Chaparro
Carme Chaparro torna a rebre crítiques a Instagram | Cedida

Carme Chaparro sempre ha sabut lidiar amb les crítiques en relació amb la seva imatge, ja fossin en referència al seu pes, les seves pestanyes o la roba que porta. Malgrat els constants comentaris negatius a les xarxes socials -una xacra que pateixen quasi tots els famosos- els espectadors de Cuatro poden veure cada dia que la presentadora i escriptora es conserva de meravella als seus 47 anys.

Fa ben poc, la periodista ha penjat un 'selfie' al seu perfil d'Instagram que s'està convertint en tema de debat. A la publicació, es pot veure a Chaparro sortint de la dutxa, amb el pel mullat i lluint una pell perfecta i hidratada, potser fruit dels filtres de bellesa de l'aplicació.

El 'selfie' de Carme Chaparro

Malgrat tots els comentaris que parlaven de la bellesa natural de la presentadora, molts seguidors van fixar-se en un detall de la seva cara: les celles. Alguns usuaris centraven la seva atenció en aquest insignificant aspecte, tot senyalant que tenia les celles despentinades. I és que les crítiques a Instagram poden arribar a un punt d'absurditat enorme.

Sobre la utilització de filtres per eliminar arrugues, la mateixa presentadora ho va negar utilitzant alguns 'hashtags' com 'natural' o 'nofilter'. Un debat intens que es repeteix sempre que un personatge mediàtic llueix una pell tersa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari