URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

El canvi radical de 'look' de Soraya que ha encés les xarxes

L'exconcursant d''Operación Triunfo' s'ha sotmès a un nou tractament capil·lar

La cantant Soraya Arnelas
Soraya torna a sorprendre els seus fans amb un canvi radical | Instagram @soraya82

Durant els seus 15 anys de trajectòria a la música, Soraya Arnelas, la cantant que va donar el tret de sortida amb la seva participació a 'Operación Triunfo', no només ha decidit mantenir un estricte règim d'alimentació sinó que també ha volgut arriscar i trencar motlles amb els seus canvis de 'look' habituals.

Un nou canvi d'estilisme de la cantant ha fet saltar les alarmes a les xarxes socials, donant peu a tota mena de comentaris. A les seves darreres 'stories' d'Instagram podem veure com l'artista ha tornat a sorprendre els seus fans tallant-se els cabells.

L'autèntic motiu del canvi de 'look'

Segons informa 'Jaleos', fonts properes a Soraya han declarat que l'estrella es va sotmetre a un tractament d'empelt capil·lar en dues clíniques diferents, una especialitzada en medicina i l'altra en estètica. El passat mes de febrer, Arnelas es va rapar la part de darrere del cap els laterals, obtenint una estètica 'pixie' i amb l'objectiu de tractar-se aquestes zones.

L'exclusiu tractament de la cantant ha consistit en una tècnica de microempelt capil·lar amb l'objectiu de distribuir de forma sistemàtica tots els fol·licles pilosos. Aquest innovador mètode es basa a extreure un fol·licle de tot el conjunt de cabells de la zona lateral per a després reinserir-lo en la zona receptora.

El procés de reinserció del fol·licle es du a terme mitjançant una preparació prèvia amb el microscopi i una inserció amb incisions a les zones amb més calvície. Les petites incisions son gairebé imperceptibles.

Canvi de look de Soraya Arnelas
El motiu del canvi d'estilisme de Soraya Arnelas | Instagram

Més retocs estètics

No obstant això, aquest no és l'únic canvi estètic de Soraya en els darrers mesos. Segons va informar la revista 'Jaleos', la cantant es va posar a disposició del doctor Miguel de la Peña de les clíniques Diego de León: «Soraya s'hauria fet un alçament de pòmuls amb filtracions d'àcid hialurònic que consisteix a realitzar petites infiltracions d'aquest component per aportar volum i definició a la zona».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari