YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mediaset diu prou a Isabel Pantoja: Demanen que torni el que deu a la cadena

La tonellera torna a estar en el punt de mira de Mediaset

Isabel Pantoja al plató de Telecinco
Isabel Pantoja te la mala costum de no tornar el vestuari | Cedida

Tothom sap que Isabel Pantoja és una de les estrelles més cotitzades de Mediaset, i per això acostuma a gaudir de més privilegis que la resta de personatges de la cadena. Però malgrat que la tonellera és l'ullet dret de la companyia de Vasile, ha de complir una sèrie de requisits que li venen per contracte. Segons ha pogut saber Pilar Eyre, Pantoja no compleix amb totes aquestes obligacions.

Isabel Pantoja no torna la roba

La periodista catalana ha explicat al seu blog de 'Lectures' que la cantant no torna els vestits que li donen a la televisió. El vestuari dels presentadors, col·laboradors i diferents artistes el faciliten les marques com si es tractés d'un préstec. Normalment, es conserva en el guarda-roba de la cadena durant uns dies i després torna a la botiga.

Sembla, però, que Isabel Pantoja no torna res i s'ho queda tot ella. «Anaven les sastresses al camerino quan Isabel ja havia marxat, per recollir i guardar els vestits, i el camerino estava buit!», informava Eyre a 'Lecturas'. La periodista també assegura que la Pantoja no només es queda el vestuari, sinó els complements com la bijuteria o les sabates.

«Com és normal, se li ha demanat diferents vegades que torni les desenes de vestits i complements que te al seu poder, però la resposta de la reina de la cobla és contundent: diu que a ella li van assegurar que es podia quedar amb tot el vestuari fet servir, i així ho ha fet». En aquest sentit, i segons fonts properes a la cadena, Mediaset està pensant a rebaixar-li el sou, restant-li l'import del vestuari.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari