María Teresa Campos la 'lia' en directe parlant de Bigote Arrocet: «No conec aquest senyor»

La presentadora ha visitat el plató d''El programa de Ana Rosa'

María Teresa Campos amb els ulls plorosos parlant d'Edmundo
María Teresa Campos no vol recordar Bigote Arrocet | Telecinco

María Teresa Campos ha visitat en directe 'El programa de Ana Rosa' aquest matí, i ha reconegut que va marxar de Telecinco el 2004 sense voler-ho. «Jo sempre dic que me'n vaig anar sense voler-me'n anar, perquè no me'n volia anar, però les coses van succeir d'una manera que em va fer anar-me'n. Llavors, el dia que me'n vaig anar estava tan malament que durant la taula del debat polític em vaig aixecar per a anar al lavabo», començava explicant la Campos.

La presentadora ha explicat moltes coses que fins al moment no es sabien, i també ha aprofitat per explicar la seva tragectòria televisiva. L'exparella de Bigote Arrocet no ha volgut deixar-se res i ha compartit alguna que altre cosa de la seva etapa anterior a Telecinco. Després de molts anys, la Campos ha coincidit amb Ana Rosa Quintana en el mateix plató. El destí ha volgut que les dues es retrobin amb motiu dels 30 anys que compleix la cadena.

Maria Teresa Campos també s'ha emocionat en recordar a Paco Valladares i a altres grans rostres que ha tingut Mediaset. La mare de Terelu Campos ha confessat que té dues molt bones propostes per a tornar a la televisió i que aquesta setmana ja se sabran algunes coses. Molt s'ha especulat amb el seu retorn a Mediaset i també en les últimes setmanes està prenent força el seu possible fitxatge per Movistar+.

A María Teresa Campos «em dol Màlaga»

Com no podia ser d'una altra manera, els col·laboradors li han preguntat per Bigote, de qui ella ha volgut callar, «per respecte». El que si que ha reconegut és que el dia de la mudança, quan Arrocet va anar a agafar les seves coses, ella no hi era, no hi va voler estar.

Un dels moments més tibants han estat quan ha dit «em dol Màlaga», cosa a la qual els col·laboradors li han preguntat si aquest dolor és produït perquè Bigote s'ha instal·lat en la localitat andalusa. «No conec a aquest senyor», ha respost la presentadora fent referència a la seva ex parella. Més clar, l'aigua.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari