Indignació a la família Campos per un lleig de Telecinco

La família esperava un futur ben diferent per la jove

Terelu Campos amb la seva filla Alejandra Rubio a Madrid (18-06-19)
Terelu ja va advertir la seva filla sobre els alts i baixos del món de la televisió | GTRES

Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos, mai ha tingut un paper tan protagonista a la televisió com la seva mare i la resta de la família Campos. Si bé ja va assegurar que no volia perseguir una carrera com a presentadora i col·laboradora, sí va voler entrar al món dels ‘influencers’.

Ja va començar a captar audiència amb el seu programa de MtMad ‘BlackSheep’, amb el qual va endinsar-se al món de la televisió. Va acabar de fer el gran salt quan es va convertir en col·laboradora del programa èxit de Telecinco, ‘La isla de las tentaciones’. 

Un mal començament a televisió 

El seu pas per plató no va ser del tot exitós, ja que tan sols va parlar dues o tres vegades per comentar les experiències dels concursants i les seves paraules no van acabar de conquerir l’audiència. Només va cridar l’atenció un cop, quan va haver d’abandonar el plató després d’una tensa discussió amb Kiko Matamoros. Però tot i la seva herència mediàtica, es notava que Alejandra no pertanyia a aquell entorn i encara quedava molt per millorar.

La seva família i els debats de ‘La isla’ van fer que la porta de Telecinco s’obrís immediatament per Alejandra. Però sembla que la seva oportunitat podria haver-se acabat, ja que des que va finalitzar l’emissió del programa no s’ha tornat a veure a la filla de Terelu per cap plató. Però no només això: el seu canal de Mtmad ha quedat abandonat després que el seu últim vídeo fos pujat el passat desembre de 2019.

Desapareguda de les xarxes 

Rubio, qui compartia cada avenç de la seva vida quotidiana a les xarxes, no ha tingut molta activitat al seu Instagram des de l’últim debat de ‘La isla’. La seva última fotografia compartida és, precisament, d’ella amb Sandra Barneda i altres col·laboradors del programa després del debat final i acomiadant-se del ‘reality’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de ALX (@alerubioc) el

Aquesta parada professional preocupa tant a Alejandra com a Terelu i la resta de les Campos, qui ja veien a Rubio com una nova adició segura a la llista de Mediaset. Tot i això, ja van advertir-li que el món de la televisió està ple d’alts i baixos i la mateixa Alejandra ho ha pogut comprovar tan sols unes setmanes després d’haver sortit per última vegada a la pantalla petita.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari