L’escapada del rei Felip mentre Letícia cuidava de les seves filles

El rei ha gaudit d’un cap de setmana de solter

El rei Felip i la reina Letícia visitant el parc Doñana durant el dia de Sant Valentí de 2020
El rei ha passat uns dies a Uruguay allunyat de la Zarzuela | GTRES

Els reis no estan passant un any tranquil. A la mort de la infanta Pilar se suma la mala relació dels membres reials amb la infanta Cristina i l’aparició de la biografia no autoritzada de la reina: ‘Leticía. La reina impacient. Què significa ser reina al segle XXI?’, on s’expliquen molts secrets personals de la vida passada de la periodista i de la resta de la família monàrquica, incloent uns negocis ocults a la Casa Reial. 

La relació entre el rei Felip i lareina Letícia també s’ha vist molt comentada durant les últimes setmanes. Des d’un rumor sobre un nou embaràs de la reina fins a una possible separació reial, les notícies sobre els monarques no han cessat. Ara, el rei ha passat uns dies a Uruguay lluny de Letícia i dels problemes que rodegen la Casa Reial.

Felip de viatge i la reina a la Zarzuela 

Felip es troba visitant el recentment escollit president d’Uruguay, Luís Lacalle. Si bé era una visita oficial, el monarca no ha dubtat en passar uns dies de descans on ha pogut gaudir del menjar tradicional del país i de la calor de l’estiu. I mentrestant, Letícia s’ha quedat a la Zarzuela amb Elionor i Sofia.

Va ser Luís Lacalle, qui estrenava presidència aquest cap de setmana, el que va  acompanyar al rei pel seu país. Allà va recórrer els seus carrers i va tastar tot el menjar tradicional que va voler: ‘choricitos’, entranya, costelles de xai i rostit de tira. Tot això, sumat amb un bon vi i una calor relaxant, ha fet que el rei s’oblidi durant uns dies de la seva vida a Espanya.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari