La infanta Cristina, rebutjada per la seva pròpia família: «La tracten com una empestada»

Fa temps que la germana del rei i el seu marit no són benvinguts a la Zarzuela

La infanta Cristina caminant pels carrers de Ginebra
El matrimoni entre la infanta i Urdangarin està fent que la família reial els deixi de costat | GTRES

La relació entre els membres de la família Reial trontolla des de fa setmanes. La infanta Cristina és la que s’emporta la pitjor part, ja que el seu matrimoni amb Iñaki Urdangarin i la seva posterior entrada a presó han fet que la germana del rei no sigui ben rebuda a la Casa Reial, tal com explica la periodista Pilar Eyre.

Urdangarin ha pogut gaudir dels seus sis dies de permís amb la seva dona i la seva família a Vitòria, on va refugiar-se també en la seva última sortida de presó. En aquesta ocasió, però, l’exjugador d’handbol no ha pogut veure tant el carrer com voldria, ja que només disposava de dos escoltes. Durant la seva última posada en llibertat, el marit de la infanta comptava amb onze persones per protegir-lo.

La Casa Reial contra el polèmic matrimoni

Segons afirma Eyre, periodista experta en Casa Reial, cada vegada que Urdangarin surt de presó és un nou trauma per ell. Sofreix ansietat, impaciència, eufòria, tristor i depressió, tal com li ha explicat una psicòloga de presons. I és que sortir per veure allò que t’estàs perdent i després tornar a tancar-se en una cel·la no sembla plat de bon gust per a ningú.

L’escàndol d’Urdangarin podria no haver afectat a la realesa, ja que la família va instar la infanta perquè se separés d’ell i així allunyar la corrupció i l’il·legalitat de la corona. Però Cristina va preferir continuar amb el seu matrimoni, encara que això suposés un rebuig per part de la resta de la monarquia.

«Tenen les portes de la Zarzuela tancades»

Així, la família Reial no només rebutja a Urdangarin pels seus delictes, sinó que també ho fan amb la mateixa germana del rei: «Si anant sola ja la tracten com una empestada, imagina quan va amb Iñaki», comentava Eyre recordant la frase que va dir-li una amiga de la infanta Helena.

Eyre també ha explicat la situació actual de la parella respecte la corona i la resta de la família Reial: «Tenen les portes de Zarzuela tancades, no poden allotjar-se a un hotel i tampoc posseeixen una casa pròpia». Tenen, doncs, algú que els recolzi? Segons afirma la periodista, sí: la família d’Urdangarin.

I és que la família del exesportista encara creu en la inocència del seu fill, raó per la qual estan més que disposats a acollir Iñaki i la seva dona. Segons afirma Pilar Eyre al seu blog de ‘Lecturas’, una amiga de la família ha reconegut que «la germana d’Iñaki m’ha arribat a dir: si el meu pare visqués i veiés el que estan fent amb Txiki, ja hauria calat foc a la Zarzuela». Així, caldrà veure com avança aquesta història un cop Urdangarin surti de presó i si hi haurà alguna venjança pel menyspreu de la Casa Reial al marit de la infanta Cristina.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari