La foto de la filla d'Urdangarin que ha deixat tothom de pedra

Té la mateixa edat que la princesa Elionor
Els fotògrafs han capturat Urdangarin durant el seu segon permís per sortir de la presó | GTRES

 

El segon permís d'Iñaki Urdangarin per sortir de la presó ha donat que parlar. Els fotògrafs, com no podia ser d'altra manera, el captaven a la sortida d'un restaurant, on havia menjat amb la infanta Cristina i amb la seva filla Irene. Justament és aquesta última en qui se centra l'enrenou. 

 

En les fotos capturades pels paparazzi, la petita dels Urdangarin, que ja no és tan petita perquè té 14 anys, ha sorprès tothom. Ja és una adolescent i creix a passes de gegant. La imatge d'Irene, en definitiva, ha revolucionat tothom: ja no és aquella nena rossa, d'ulls clars i pell pàl·lida I és que els anys passen per tothom. Irene, com els seus germans, destaca per la seva altura.

 

Irene té la mateixa edat que la princesa Elionor | GTRES

 

La mateixa edat que la seva cosina

Tothom comenta el gran canvi que Irene ha experimentat i és que podria ben passar per una jove major d'edat, tot i que no és el cas. I aquesta altura que comparteix amb els germans ve de família. El seu pare sempre destacava pel mateix. L'atribut d'Irene es fa encara més evident en les fotos on apareix amb els seus cosins: s'aprecia clarament el gen Urdangarin.

 

Comparada amb Juan, Miguel o, sobretot, amb Elionor, la jove sembla més gran del que és. I això que Irene i la princesa Elionor tenen exactament la mateixa edat. En aquest cas, però no és només l'altura la que les fa tan diferents: la cara de nena d'Elionor contrastada amb les faccions madures d'Irene Urdangarin, maduresa que, segons fonts properes a la família, té també com a persona després dels durs problemes familiars als quals s'ha vist exposada.

 

Irene Urdangarin destaca per la seva altura | GTRES

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor