YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Chelo abandona el que més estima i es trenca

La periodista ha manifestat els seus sentiments a Instagram

Imatge de Chelo García-Cortés
La periodista viu a Barcelona i treballa a Madrid | Instagram

La periodista de 'SálvameChelo García-Cortés és una romàntica. Després del seu sorprenent pas per la passada edició de 'Supervivientes', la periodista va deixar clar quina és la persona més important de la seva vida: Marta. 

Chelo està casada amb ella des de fa 15 anys i juntes viuen una història d'amor a Barcelona. Ara bé, el problema més greu de la parella és que la mateixa Chelo treballa a Madrid i, aquest fet, marca la seva relació amb Marta.

Separar-se de la persona a la qual estima no sempre és fàcil

Almenys així ho ha demostrat ella en la seva darrera publicació a Instagram, en la qual, deixa palès que separar-se de la persona a la qual estima, no sempre és fàcil. En aquest sentit, la periodista ha escrit des de l'avió direcció Madrid que: «La meva vida està dividida des de fa molts anys. Visc en un lloc i treballo en un altre. No sempre és fàcil abandonar el més important de la teva vida. Però s'ha de seguir, a vegades em fallen les forces. Necessito les teves! Per això et necessito al meu costat».

Amb aquesta declaració d'amor en tota regla, Chelo ha demanat públicament a la seva parella que no marxi mai del seu costat i que respecti la seva feina, malgrat la distància, les obligacions que li suposa i les conseqüències fins i tot de salut que li suposa. De fet, fa uns mesos Chelo va sorprendre amb un canvi físic que, sobretot, destaca per la seva delgadesa. Ara bé, segur que la parella té ben clar que, si hi ha amor, tot és possible.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari