YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Chelo García Cortés entra a quiròfan per operar-se de la cama

La col·laboradora s'ha sotmès a una operació després de la forta caiguda patida a 'Sálvame' | La seva don, Marta Roca, ha estat al seu costat en tot moment

Chelo García-Cortés ingressa a l'hospital
Chelo García-Cortés va ingressar a l'hospital divendres | GTRES

El passat 6 d’agost durant un programa de ‘Sálvame’, la col·laboradora Chelo García-Cortés va patir una forta caiguda mentre parlava amb el mòbil, que s’ha acabat complicant i per la qual va haver de ser operada el passat divendres. Una caiguda que va acabar amb 28 punts de sutura i per la qual la col·laboradora va haver d'assistir diversos dies a la feina amb la cama esquerra embenada; després de tots aquests dies però, la ferida oberta no ha pogut curar-se ni tancar-se com ho hauria de fer, així que la intervenció quirúrgica ha resultat ser la millor solució.

 

No és la primera vegada que Chelo pateix una caiguda d’aquesta mena, ja que fa un any ja va patir un accident semblant quan va caure pel carrer passejant la seva gossa Maggie, per la qual cosa va haver de fer front a un fort traumatisme facial que va afectar-la al llavi i les dents, a més a més de fracturar-se el radi.

 

Marta Roca no s'ha separat del seu costat

Marta Roca acompanya a Chelo García-Cortés
Marta Roca acompanya Chelo García-Cortés | GTRES

 

Tant ara com aleshores però, la periodista compta amb una gran companyia que l’ajuda a superar tots els entrebancs. La seva dona, Marta Roca, ha estat al costat de Chelo tots aquests dies, i a més la veiem entrar a l’hospital acompanyant a la pacient el dia que s’havia de sotmetre a la intervenció quirúrgica, per transmetre-li tota la positivitat possible.

 

Tot i els rumors de crisi matrimonial que han perseguit la parella des que Chelo participés a ‘Supervivientes’, ambdues sempre han demostrat romandre juntes en els bons i en els mals moments, proclamant el seu amor als quatre vents i acabant així, amb tots els qui qüestionaven la seva relació.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari