Chelo García Cortés haurà de passar per quiròfan després de l'accident patit a Telecinco

La periodista es va fer una ferida a la cama amb una de les portes de les instal·lacions de Mediaset

Chelo va rebre 28 punts de sutura després de la caiguda
Chelo va rebre 28 punts de sutura després de la caiguda | Telecinco

Fa poc més d'una setmana, Chelo García Cortés era traslladada a l'hospital, on va rebre 28 punts de sutura, després de fer-se una contundent ferida a la cama esquerra amb una de les portes de les instal·lacions de Mediaset. A causa de l'accident, la periodista ha d'utilitzar una cadira de rodes i assisteix diàriament al centre mèdic a curar-se la ferida.

Chelo que encara s'està acostumant a estar tot el dia a la cadira i a dependre de la gent quelcom que va confessar a 'Sálvame' que «m'estressa i és molt pesat», haurà de fer-se a la idea que ha de passar pel quiròfan, tal com ha anunciat la col·laboradora de 'Sálvame' a través de les xarxes socials.

Serà operada la pròxima setmana

Després de rebre els punts, Chelo explicava que la ferida no havia afectat cap tendó i que per tant no havia perdut la mobilitat. No obstant això, la situació s'ha complicat i ara la periodista haurà de ser operada la pròxima setmana a causa «d'una necrosi a la part inferior que s'ha de treure» ha explicat tot responent al seu ex i amic José Manuel Parada que en veure la publicació de la periodista ha volgut saber si tot anava bé i també li ha oferit la seva ajuda.

La publicació compta amb tot un seguit de comentaris dels seus seguidors que no han dubtat en mostrar-li el seu suport i donar-li molts ànims per poder fer front a aquest procés de recuperació i a l'operació.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari