Chelo García Cortés haurà de passar per quiròfan després de l'accident patit a Telecinco

La periodista es va fer una ferida a la cama amb una de les portes de les instal·lacions de Mediaset
Chelo va rebre 28 punts de sutura després de la caiguda | Telecinco

 

Fa poc més d'una setmana, Chelo García Cortés era traslladada a l'hospital, on va rebre 28 punts de sutura, després de fer-se una contundent ferida a la cama esquerra amb una de les portes de les instal·lacions de Mediaset. A causa de l'accident, la periodista ha d'utilitzar una cadira de rodes i assisteix diàriament al centre mèdic a curar-se la ferida.

 

Chelo que encara s'està acostumant a estar tot el dia a la cadira i a dependre de la gent quelcom que va confessar a 'Sálvame' que «m'estressa i és molt pesat», haurà de fer-se a la idea que ha de passar pel quiròfan, tal com ha anunciat la col·laboradora de 'Sálvame' a través de les xarxes socials.

 

 

Serà operada la pròxima setmana

Després de rebre els punts, Chelo explicava que la ferida no havia afectat cap tendó i que per tant no havia perdut la mobilitat. No obstant això, la situació s'ha complicat i ara la periodista haurà de ser operada la pròxima setmana a causa «d'una necrosi a la part inferior que s'ha de treure» ha explicat tot responent al seu ex i amic José Manuel Parada que en veure la publicació de la periodista ha volgut saber si tot anava bé i també li ha oferit la seva ajuda.

 

La publicació compta amb tot un seguit de comentaris dels seus seguidors que no han dubtat en mostrar-li el seu suport i donar-li molts ànims per poder fer front a aquest procés de recuperació i a l'operació.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor