Anita Matamoros llueix sense complexos la cicatriu de la seva reducció de pit

El passat mes de setembre la filla de Kiko i Makoke va decidir fer-se a aquesta operació

Anita Matamoros es va realitzar una operació per reduir-se el pit
Anita Matamoros es va realitzar una operació per reduir-se el pit | Instagram (@_anitamatamoros)

Fa gairebé un any que la filla de Makoke i Kiko Matamoros, Anita Matamoros, va sotmetre's a una reducció de pit perquè li causava mal d'esquena i a més, també li havia generat complex al llarg de la seva vida. Ara, la jove ha lluït la cicatriu durant les seves vacances per Marbella per tal de normalitzar aquesta mena d'intervencions. D'aquesta manera, Anita llueix el seu cos a través de les publicacions d'Instagram per tal de mostrar que està molt orgullosa d'ell.

El passat mes de setembre, quan va fer-se l'operació, Anita ja va parlar sobre la reducció de pit per tal d'ajudar i donar suport a totes aquelles dones que es trobaven en la mateixa situació. L'operació va resultar més complicada del que s'imaginava però això no va impedir que en sortís molt contenta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi principiesa

Una publicación compartida de ANITA MATAMOROS (@_anitamatamoros) el

La foto «més real»

Anita està molt orgullosa d'haver fet el pas i operar-se i també dels seus resultats és per això que no té cap problema en mostrar les cicatrius que li han quedat que estan situades a un lateral de la part baixa del pit. Per la seva part, la majoria dels seus seguidors han aplaudit aquesta foto que han qualificat de la foto «més real» que ha publicat.

Ara farà un any, l'Anita explicava als seus seguidors tots els detalls de la intervenció, com havia anat aquesta i com era el postoperatori que li esperava però també va compartir tots els motius que li havien portat a prendre la decisió de fer-se una reducció de pit.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari