Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Laura Escanes i Risto

Risto Mejide i Laura Escanes, víctimes d'una estafa d'Internet

Tots dos han denunciat aquest fet a través del seu compte d'Instagram

Risto Mejide i Laura Escanes
La parella és víctima d'una estafa per Internet  | Instagram

 

Risto Mejide i Laura Escanes han denunciat a través dels seus comptes oficials d'Instagram que són víctimes d'una estafa per Internet.  El publicista i la influencer catalana, que esperen el naixement de la seva filla Roma, són una de les parelles més mediàtiques i per tant, més seguides a través de les xarxes socials quelcom que els ha convertit en un 'blanc fàcil' per aquesta estafa.

Mejide ha explicat que continua rebent missatges «sobre el tema dels bitcoins», és per això, que ha assegurat a través d'un seguit de stories d'Instagram que es tracta d'una «estafa» on s'està utilitzant la seva imatge «sense el meu permís». És per això que està buscant «totes les opcions legals possibles» per posar-hi punt final. Aquest fet també ha estat denunciat per Escanes.

Risto Mejide, molt enfadat per l'escasa repercusió del seu 'Informe TEM: Las cloacas del Estado'
El presentador de Mediaset ha volgut remarcar que «no té res a veure» amb la publicitat enganyosa dels bitcoins  | CUATRO

 

Una suposada entrevista de Mejide al programa 'El Hormiguero'

L'estafa consisteix en una notícia que apareix publicada  com si es tractés del diari 'El Mundo', on es parla d'una suposada entrevista de Risto al programa 'El Hormiguero' d'Antena 3. En ella, el presentador de Mediaset parlaria dels grans beneficis dels bitcoins. 

No obstant això, la web 'Maldito Bulo' ha confirmat que ni l'entrevista ni la notícia són vertaderes. A més, avisa del gran increment d'estafes que s'estan produint on s'utilitzen el nom i el testimoni de personatges famosos per publicitar algun producte i així guanyar credibilitat.

També et pot interessar...